kqba Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Ja widze roznice miedzy posiadaniem piratow, a propagowaniem tego procederu. Chyba mi nie wmówisz że nigdy nikomu nie zainstalowałeś pirackiego programu :?: Różnica polega tylko na tym, że jedni są piratami dlatego, że nie mają kasy, ani bogatych rodziców, a drudzy robią na tym kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 kqba zgadzam sie z toba. A dla mnie to oni nas okradaja ;p. Dlatego nie moge zrozumiec moderow. Naczym mamy sie edukowac hmm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Proponuję zawiesić tą "bananową" dyskusję. Regulamin jest jasny i po co dywagować :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 :evil: dawno nie "szalałem", może czas nadrobic zaległości :?: :evil: wracać do tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Zastanawiam się czy nie kupić tej gry. Interesuje mnie jedna kwestia: gra online. Czy łatwo znaleźć ludzi do gry? Wie ktoś może gdzie w Warszawie jest najtaniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 kupilem dzis oryginala, to jakas kicha z tym ze gdzies jest taniej niz 89.90zl. W sklepach z grami, w empikach jak i w media makrt ceny tesame Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 U nas w sklepie jest ona za 84 pln :) Nazwy sklepu nie zdradzam bo to reklama a to chyba niedozwolone :D Aha sklep jest w wa-wie , wysylka 10 pln ale mozna tez kupic na miejscu. Jakby co zapraszam na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Też coś mam obiekcje co do ceny poniże 80 zeta. W Łodzi przynajmniej za tyle nie ma... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Też coś mam obiekcje co do ceny poniże 80 zeta. W Łodzi przynajmniej za tyle nie ma... :cry:a w media markcie tez nie ma? u nas jest za 79pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 No widzisz, też sprawdzałem w dwóch MM w Łodzi i są po 89,90 i to bez dodatków :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybeks Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Krotko. Jesli spotkal sie ktos z problemem, ktory tu przytocze to posze o odpowiedz. Mam orginalna gre i czasem (czesto) podczas wgrywania toru wywala mi sie ta gra odrazu na pulpit. A czasem dobrze wszystko sie wgrywa. Na razie nie uderzam do CDprojektu bo tam traktuja czlowieka jak glupka Kombinowalem ze sterami, konfigiem ich, jak rowniez i z konfigiem samej gry oraz systemu. NIC! moj extra config to: celek 1.2 fxiksior 5200 128bit sb live! 512MB sdram, modecom 350gtf, nic nie krecone, reszta gier bez problemu dziala (nawet colin 04). aha system to XP prof z sp1 i krytycznymi poprawkami z swapem 512 MB ustawionym na stale, wersja gry 1.2 pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 No wreszcie dziś zagrałemw TRD2 z FSAA i cieniami pod brykami - cienie są zasługą nowych Catalystów 4.7 a FSAA to pomysł (odkrycie) kolegi z innego forum. W konfiguracji gry trzeba wyłączyć odbicia od maski w wysokiej rozdzielczośći :!: - that's all 8) Teraz 1280x1024 16AF i 2AA + cienie i poszedł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 jutro w MM na 100% w olsztynie nie wiem jak w innych miastach Race Driver 2 bedzie w promocji po 49pln. mialem ni kupowac przed wyjazdem, ale kupie i postawie na biureczku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ciekawe jak w innych miastach. jeśli to prawda to i w wawie byłoby po tyle to fuck, kupiłem w empiku za 89 bez żadnych gratisów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 jutro w MM na 100% w olsztynie nie wiem jak w innych miastach Race Driver 2 bedzie w promocji po 49pln. mialem ni kupowac przed wyjazdem, ale kupie i postawie na biureczku ;] Jutro znaczy się dziś (piątek)? Chyba trzeba się tym zainteresować..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 juz mam swoja kopie ;] jestem po pierwszych kilku wyscigach i jestem pod wrazeniem. mustang jest tak narowisty jak go sobie wyobrazalem....;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Zastanawiam się czy nie kupić tej gry. Interesuje mnie jedna kwestia: gra online. Czy łatwo znaleźć ludzi do gry?Ja nie nażekam wczoraj grałem od 16:00 do 2:00 i ilość serwów nie spadała poniżej 20 Na serwach z wyłączonymi kolizjami można grać praktycznie przy każdym pingu, a z kolizjami spoko z 150ms. więc wybór jest spory choć na większości serwów królują DTM-y :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 juz mam swoja kopie ;] jestem po pierwszych kilku wyscigach i jestem pod wrazeniem. mustang jest tak narowisty jak go sobie wyobrazalem....;]kupiłeś w MM w tej promo o której pisałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Tak sobie pogrywam w demko od czasu do czasu i się już zdecydowałem. Jutro zadzwonię do MM i się dowiem czy w Wawie też promocja jest. Jeśli tak to w poniedziałek wybieram się po swoją grę. :) Jedno jeszcze pytanko: Jak z szybkością działania pełnej wersji względem demka? Podobno grafika trochę ulepszona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 u mnie w 1024 na full gra pomyka bardzo ladnie, zero przycięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Dzwoniłem do MM w Wawie i niestety nie ma promocji. Gra jest po 89 zł. Dziwne, że Niemiec kupił taniej. Myślałem, że we wszystkich marketach w całej Polsce są jednakowe promocje i ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 tak dla informacji wam powiem ze na athlonie xp 2,2+ oraz przecietnym radeonie 8500 rozdzielczosc 1024/768 detale wysoko-srednie, gra sie przyjemnie bez zwolnien :). mnustwo wyscigow, swietna gra, jezeli ktos lubbi wyscigi samochodowe, to naprawde polecam :). Btw, prubowalem sobie zrobic kopie zapasowa cd i nie da rady, ani alcocholem 120% ani clone cd.... szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Ja jak wroce z wakacji to zobacze ile kasy mi zostalo, a wtedy znowu was zmluce! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 TRD2 to do kupienia jest na plytkach cd czy dvd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 TRD2 to do kupienia jest na plytkach cd czy dvd? osobiscie spotkalem sie z wersja 5cd. ( CDProjekt ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 to dobrze, bo dvd narazie nie mam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Dajcie linka do strony gdzie mozna ta gre zamowic ale w wersji cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Z tymi MM to loteria. Dzwoniłem dziś do centrali MM i powiedzieli, że kazdy MM ma mozliwość organizowania samodzielnych promocji. Wniosek z tego taki, że w jednym miesci w róznych MM moga byc różne ceny. To samo w Empikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Dajcie linka do strony gdzie mozna ta gre zamowic ale w wersji cd :!: Plizz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Dajcie linka do strony gdzie mozna ta gre zamowic ale w wersji cd :!: Plizz Wszędzie, lepiej powiedzcie czy u nas moża kupić ją na DVD, pomysł z 5 CD nie jest zbyt szczęśliwy. Muszę zaczekać do wypłaty a wtedy ruszam po grę 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...