grzesiu Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 wiem, napisane bylo w instrukcji dolaczonej do gry... hehe moze teraz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 wczoraj pogralem przez neta i mam dosc. ludzie jezdza jak w destruction derby :/ jedyny sposob na jako taka gre to wlaczenie ghost mode. bardzo fajnie mi sie jezdzilo light GT. jestem otwarty na wszelkie propozycje gry online. moja ksywka: Niemiecc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 wlasnie skonczylem mala sesyjke w RD2. gralem przez blisko 4h DTM na ProSim i to jest dopiero jazda. nie ma czegos takiego jak wycinanie zakretow, wchodzenie w poslizgu itp. tu juz trzeba sie nameczyc. grajac na analogowym padzie sporo sie nameczylem, zeby utrzymac fure na drodze, zwlaszcza jak padal deszcz. juz wiem czemu ci ludzie mieli momo ;] analogowy gaz i hamulec by mi sie przydaly w padzie.wlasnie skonczylem mala sesyjke w RD2. gralem przez blisko 4h DTM na ProSim i to jest dopiero jazda. nie ma czegos takiego jak wycinanie zakretow, wchodzenie w poslizgu itp. tu juz trzeba sie nameczyc. grajac na analogowym padzie sporo sie nameczylem, zeby utrzymac fure na drodze, zwlaszcza jak padal deszcz. juz wiem czemu ci ludzie mieli momo ;] analogowy gaz i hamulec by mi sie przydaly w padzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Dokladnie, tylko ProSim ma _cokolwiek_ wspolnego z rzeczywistoscia (i z tekstem z okladki "Ultimate Racing SIMULATOR"). Inaczej, to mamy takie kwiatki, jak to, ze grand prix mistrzow jezdzac boilidem a'la F1 w zakrety wchodzi sie na recznym, trawka ma przyczepnosc rowna polskim asfaltom itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 jezeli ktos chce sie podlaczyc do sesji to teraz: nazwa : worms hasło: tweak _________ start 23:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Jak ktos chce sie podlaczyc to sesja nazywa sie siwmad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuba1986 Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 W empikach po 89,90. Szlag by ich trafił.... :evil: Ja kupiłem w Kielcach w Media M. za 79 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Co to moze byc. mam pada Logitech dual Action po jakims czasie grania pad nie skreca do konca w prawo pomaga jedynie wyjecie i wlozenie wtyczki do portu usb. Juz normalnie nie mam koncepcji bardzo dziwne to jest tak jak by po jakims czasie cos sie rozkalibrowalo ale dlaczego po jakims czasie grania a nie np od razu jest zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Co to moze byc. mam pada Logitech dual Action po jakims czasie grania pad nie skreca do konca w prawo pomaga jedynie wyjecie i wlozenie wtyczki do portu usb. Juz normalnie nie mam koncepcji bardzo dziwne to jest tak jak by po jakims czasie cos sie rozkalibrowalo ale dlaczego po jakims czasie grania a nie np od razu jest zle. Miłem podobny problem z logitechiem, dodatkowo w minimalnych odchyleniach można było zauważyć szarpnięcia(znacznie przesadzona reakcja) i niestety pomogła tylko jego wymiana (polecam pady seiteka np. P880, jest dość precyzyjny i przez ostatnie dwa lata nie udało mi się go zepsuć :D Najgorsze w tym było że przy próbie reklamacji "tester" poruszał przez chwilę gałkami i twierdził że jest wszystko ok i tak w ogóle po co mu łeb zawracam (niepamiętam nazwy tego sklepu, ale jak sobie przypomnę na 100% tu się znajdzie) :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 gralm ostatnio z finami i amerykancami i jeden z nich mial podobne klopoty na momo, dodatkowo gaz mu dzialal do polowy i tez pomoagalo tylko ponowne podlaczenie. jako porade dostal najnowszy patch do sterow. moze Tobie to tez pomoze, bo tamto logi i to logi. ja np. nie mam wibracji u siebie w padzie, chyba, ze na prawde mocno w cos przykurze. gramy teraz przez net?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 mam dosc tego dual action !! na stronie logitecha nie ma zadnego patch a najnowsze drivery nie pomagaja. oddaje go i chyba kupie pada od PS2 plus przejsciowke i bedzie git. Ja z checia pogram na necie w sumie caly dzie dzisiaj tne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 to daj jakies namiary gdzie grasz to sie podlacze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 sesja siwmad haslo tweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Zastanawiam się czy nie kupić tej gry. Interesuje mnie jedna kwestia: gra online. Czy łatwo znaleźć ludzi do gry? Wie ktoś może gdzie w Warszawie jest najtaniej? Witam ludzi i hostów jest tyle ,że aż do znudzenia pozdrawiam do zobaczenia na torze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 moze zagramy dzis o 22?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 moze zagramy dzis o 22??moze byc, ale jak bedziesz podawal namiary na serw to podaj go po IP a nie po nazwie sesji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 moze zagramy dzis o 22??moze byc, ale jak bedziesz podawal namiary na serw to podaj go po IP a nie po nazwie sesji. ok, ale dlaczego :?: no to sie odezwe jeszcze do ciebie....bo teraz wychodze na około 1h....bede po 22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 juz sie na dzisiaj najezdzilem. cos mi sie posypalo na pro sim, bo wozek praktycznie bez powodu zaczynal baczkowac i mial klopoty z wchodzeniem w zakrety, wywalalo go na zewnatrz a donnworce mialem 80/80 a pozniej 100/100 :/ mam dosc, jutro powalcze z setupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 ok, jakby co odezwij sie do mnie na gadu..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Jutro tj. wtorek-27-07, godzina 11 uruchomie serwerek - worms, haslo- tweak, wszystkich chetnych zapraszam. Przed 11 podam jeszcze ip. Prosze tez o zglaszanie sie na gg bezposrednio - 2813747 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 rozwiazalem problem ze swoim padem dual action wsadzilem go do szuflady i kupilem MOMO racing :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 rozwiazalem problem ze swoim padem dual action wsadzilem go do szuflady i kupilem MOMO racing :) haha dobrze zrobiłeś ja też pada walnełem pod biurko i dalej na klawie zasuwam :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 ja mam nowe stery do swojego pada i mam nadzieje, ze FF zacznie wreszcie dzialac. na tak radykalna zmiane jak Twoja siwmad nie mam funduszy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 też chciałbym MOMO.....;] lecz nie narzekam na Forumula Force Gp FF :) tylko ze w tej kierze co mam nie podoba mi sie (tzn. jest to wygodne) zmiana biegów...wolałbym mieć gałke przy ręce tak jak w MOMO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 W srode ok 11 zakladam serwer - worms, haslo - tweak. Ip adres - 83.31.154.220 Zapraszam wszystkich i zyczej milej zabawy, prosze tez o zaprzestanie sciagania w tym czasie z sieci. Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 mam jeszcze pytanie dla osob jezdzacych na kierownicach... czy da sie zrobic jakos tak zeby jakos zeby samochod skrecal plynniej?. Przy duzych predkosciach dokucz mi to ze lekki skret kierownica powoduje dosc narwane reakcje samochodu, troche za syzbko skreca...Logitech: Logitech profiler --> steering wheel ---> Axis properties ---> sensitivity zjechać z 50% na trochę mniej (zmniejsza czułość w położeniu środkowym) poza tym w grze ustawić pełny zakres kierownicy. Mam też pytanie. Czy w pełnej wersji jest tak, (jak w demie) że nawet po puszczeniu pedału gazu samochód dalej rwie kapcia przez jakąć sekundę ? A może tak ma być :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 moze zrobimy sobie jakies male tweakowe sciganko?? co powiecie na dzis-dzien godzina ~21-22?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Jestem za. Moge postawic serwer, jezeli nie ma osob ktore to moga zrobic. jak cos to na gg 2813747 start 21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 mala zmiana planow z mojej strony. nie dam rady pograc dzisiaj chyba, ze pozno w nocy a wlasciwie to juz pewnie rano bedzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robirem Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 musiałem zrobić reinstalkę. Toca driver 2 była na dysku D więc pozostała ale nie urochamia się. Niestety nie znalkazłem folderu save lub coś w tym stylu. Może ktoś wie i będzie łaskawy mi podpowiedzić. Do tej pory ukończyłem 65% gry i to będzie makabra jak będę musiał zaczynać od początku . Z góry dzięki, pozdrówka robirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...