LEON2000 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Stawia dzisiaj ktoś serwa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Stawia dzisiaj ktoś serwa??to pytanie jest niepozbawione pozbawien. pomeczylbym dzisiaj jakas furce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Eh ja bym postawil ale musze wczesnie isc spac dzisiaj a nie chce psuc zabawy. Jak ktos bedzie stawial to nich da info tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Panowie, ktokolwiek bedzie dzisiaj wolny okolo 23 to zapraszam, dzis bede mogl byc do oporu a co najwazniejsze bede na swoim bartku :* Info o serwie pojawi sie troche przed 23. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ok, ja byc chetny:-) (o ile sie wizja zlocistego trunku nie pojawi na horyzoncie...):-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 To i ja sie melduje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Jezeli nikt nie ma nic przeciwko, to sie tez melduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ja moze tez pogram, ale nie iwem jak z moja forma, bo dzis wrocilem z 22 godzinnej imprezki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Ja może też, jeszcze zobacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 obecny i chetny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Ok Game name: Nuttie pass: tweakpl ip: 62.179.17.168:1026 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dzisiejszy wieczor/noc to byla najlepsza sesja TOCA w jaka gralem, dzieki za gry chlopaki. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dzieki raz jeszcze nuttie bo bylo rewelacyjnie! Kto sie nie scigal niech zaluje ;> A teraz do wyra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 qrde ale lipa, printscreen nie zrobil sie...:/ przegapiliscie rekord rozwalenia chyba do tego po jednej stluczce zaraz po starcie:-) (na 99% dzieki lagowi draak-a :-) ) Dzieki za gre Panowie i do nastepnego razu:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 qrde ale lipa, printscreen nie zrobil sie...:/ przegapiliscie rekord rozwalenia chyba do tego po jednej stluczce zaraz po starcie:-) (na 99% dzieki lagowi draak-a :-) ) Dzieki za gre Panowie i do nastepnego razu:D Zawsze jeszcze jest ten 1% :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ale sadze, ze teraz ten 1% nie mial racji bytu, gralo sie ekstra, ale dla Nuttiego i Draka trzeba wylaczyc ostatni bieg, bo byli za szybcy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Oj, nie przesadzaj, nie przesadzaj ;) Tez pare razy jako pierwszy przekraczales (przejezdzales raczej ;) ) linie mety. Co do neta- teraz widze, ze faktycznie gdzies ok 1ej w nocy moglo u mnie zwolnic. To sie juz wiecej nie powtorzy! Pozdro i ... dobranoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 pierwszy bylem raz czy dwa ;] a w wiekszosci za Toba i Nuttim, ale jak wezme gdzies lekcie to jeszcze sie poscigamy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Cóż to była za gra. Dziękuję wszystkim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ja juz doszedlem do siebie po imprezowaniu :), wczoraj do 23 nie dotrwalem :P. Mam pytanie, jakie wczoraj padaly best la'y w DTM Mercedes ? :) pozdrawiam i do zobaczenia na torze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Nuttie krecil kolka w jakies 1:19:..., ja w 1:20:.... Mam nadzieje, ze i dzisiaj pojezdzimy? W koncu jutro tez wolne- nie ma jak to studia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Nie wiem czy bede mogl dzisiaj pojezdzic, jesli juz to na zlomie c800, tylko ze ciagle nie wiem bo brat wraca wieczorem a ma pewnie jakies prace do napisania wiec nie wiem. Wszystko sie okaze. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ja dzisiaj tez odpadam... ognisko :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ja dziś też nie pojeżdżę bo jutro szkoła, a po jutrze egzaminy gimnazjalne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ja tez odpadam, bo musze sie uczyc na jutrzejsze zaliczenie z finansow perzedsiembiorstw. nie ma to jak 3 tygodnie przed sesja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 widze ze jak ja gram to kazdy znajduje inne zajecie :P :P :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Boja sie RS. Ja tez wrocilem z weekendu. Kajaki rulezz. moze wieczorem sie wstawie na male conieco :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Cicho mowicie do mistrza v8, DTM i wicemistrza formuly ford! ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Bo nas nie bylo :wink: W fordy moge sie poscigac tak jak merole, ale V8 nie znosze. Podlacze kierownice to moze je polubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Skonczyloby sie tak, ze znow bym kogos dublowal. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...