Argi Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 pewnie ze można, tyle ze kosztuje bana. Kupujesz? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=70617 to sie chyba nigdy nie skończy :evil: Daruj sobie. Nie jesteś moderatorem, więc się nie wp..j i nie strasz banem. Nawet jeżeli masz rację. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Best lap hmm siakies 1:17:xxJa mam to samo :D Ale w wyścigu w chyba 9 osób bez wysiłku. Poza tym bez Was grać się nie da - podłączyłem się dziś do jakiegoś serwera i grałem kilka razy, a najgorszym wypadku byłem drugi, więc żadna konkurencja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 czesc.luk@s mozesz mi powiedziec gdzie mozna znalezc adresy serwow na ktorych mozna grac???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Przecież jak włączysz grę to dajesz na quick search albo coś takiego lub wybierasz własne kryteria i gra sama szuka i daje listę serwerów na których można zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 mam na mysli demko.... cos u mnie jest nie tak bo nie chce nic znalezc - ale ja mowie o demku nie o pelnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Ja też oczywiście o demie mówię. U mnie wygląda to tak. Najpierw wybieram simulator modes, potem play online, loguję się na swoje konto do grania online i wybieram quick game albo browse sessions i wtedy gra w pierwszym trybie szuka chyba serwer z najmniejszym pingiem a w drugim jest lista serwerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 oka dzieki,rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Mi ostatnio jak daje "browse sessions" to mi sie wiesza giera wiec sam stawiam serwa i mam mase ludu do mlucenia. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Nuttie => to Angelina jest na sprzedaz?? ja nie lubie V8 wole merce lub ff (mniej) a najchetniej to pomeczylbym jakies eksponaty muzealne lub ten tryb rally cros lub rally, ale do tego to PC Project musi sie pospieszyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Ona jest moja i nikomu jej nie oddam, o! Ciekawe ile bedzie kosztowala ta giera od pc projectu. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Hmmm, a nie przypadkiem CD Projekt? ;] "Drobna" roznica, heh. Nuttie, dostaniesz mondka zatankowanego do pelna (!) + komplet zimowych kapci za wiesz kogo... chetny? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Neo_x :arrow: :banan: :?: sory :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 draak a wystarczy, ze sie zrzeke praw do niej czy mam tez ci ja dostarczyc? : ) A tam to byl oczywiscie CD projekt, tylko ten niemiec "niedosc ze wszystko chowa" to jeszcze w blad wprowadza. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 czemu chowa?? pomylilem sie i tyle :P na poprzedniej stronie dobrze napisalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Niemiec: Przychodzi dziadek do wnuczka i mowi: "wnuczku jak sie nazywa ten niemiec co mi wszystko chowa?" - "Altzhimer dziadku". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Hehehe, dobre :] Co powiecie na jutrzejsza nocke, moze w koncu znow sobie pogramy? Wstepnie tak od 22:00? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Ja jesli juz to tylko na tym zlomie c800. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Czemu by nie zagrać w jutrzejszą nockę, raczej też się na to piszę. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 No to stara ekipa "wyjadaczy" juz praktycznie w komplecie :] Brakuje tylko Chriska, Niemca,Wormsa i RSa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 A ma kto postawić serwer? Ja być może jutro będę mógł, ale nie obiecuję nic, więc przydałby się jeszcze ktoś w razie czego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 wstepie sie pisze choc sa tez inne plany na wieczor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Ja sie rozchorowalem i z dnia na dzien jest gorzej, kurde co jest. : ( I niestety odpadam juz na starcie, nie bedzie mnie. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Ja też jestem chory, ale jak mi temp. nie podskoczy to zagram.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Nie zalamujcie mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 To ja widze, ze nie graliscie? : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Ja jestem chory i leżę w łóżku a piszę teraz z laptopa, na którym mogę najwyżej w Pasjansa zagrać, więc nici z grania w TRD2. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Ja tam sie nie poddaje chorobie i wstaje od czasu do czasu. : P Ale to i tak nic nie daje bo jestem w trakcie sesji i kazda chwila nad ksiazkami. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Ja mam ospę, więc trudno się nie poddawać, ale jak tylko będę zdrowy to stawiam serwer i trzeba nadrobić zaległości w graniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Ano nie gralismy. Jak tylko bedziecie sie kiedys skrzykiwac to nie zapomnijcie o biedbnym draaku ;] Zawsze bedzie jeden chlopiec wiecej do bicia... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marox Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Spoko gra! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...