Nuttie Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Kurde panowie, to ja robie szkolke juniorow przed wyscigowych zapraszam o 22 albo nawet wczesniej, jezeli ktos ma ochote: Nazwa: Nuttie haslo: tweak z racji tego ze mam wew. ip i nie wiem jak to bedzie z laczeniem bezposrednio do IP, dlatego prosze o wyszukanie gry z listy. Bede zakladal w V8SC. Gwarantuje wam, ze gre bedzie widac i bedzie mozna grac bo juz wczesniej gralem. Jezeli pomoze ip to to mi wypisuje w RD2 : 62.179.17.168:1026 nie kazcie mi dlugo czekac. ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ja sie dolacze o 23. tylko w FF bede gral pierwszy raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 gracie na PRO-simulation? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ok, pierwsze koty za ploty- dzieki Nuttie-mu(dzieki:-) ) zdobylem pierwsze szlify - nawet sie mi udalo okrazenie bez trafki zaliczyc ;-) o 23 pokaze wszystkim ]:-> ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 gracie na PRO-simulation? Gramy na simulation. Pewnie z tej prostej przyczyny, ze nie kazdy ma kiere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Eh odpalilem tego grata wlasnie, grr az sie boje odpalac by nie zobaczyc ponownie tej grafiki. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 kucyk2 ip: 83.30.81.191 pass: tweakpl limit 8 zawodników graaaamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 zas sie cos sypie...? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 kurde, wywala do wina co drugie okrążenie :evil: wszystko przez johna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 co jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ke???? Jak to przez dzona???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Poprostu wysylesz jakies negatywne fluidy na server i dlatego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Blach wywalilo i nie chce wracac. ; ) ok jak nie mozna to wlazic do mnie. Nuttie 62.179.17.168:1026 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 czeszbyśmy juz dzis nie pograli ?? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A najgorsze jest to ze zawsze sie wywali jak... . . . . . . . ... ja prowadze ;) :/ ;) :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Kucyk wylacz czity to nie bedzie Cie wywalalo :lol: U mnie pomoglo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A najgorsze jest to ze zawsze sie wywali jak... . . . . . . . ... ja prowadze ;) :/ ;) :/ to jednak przez ciebie a nie johna..... :evil: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 to sprobujcie sie dolaczyc do 195.117.206.4 - haslo tweakpl (o ile kucyk nie stawia serwera) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 62.179.17.168:1025 btw. to ja zawsze prowadze. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ja ja już myslałem, ze to tylko u mnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 to w koncu kto zaczyna ? ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Garmy u Nuttie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 i co teraz ??... bo akurat mi sie zaczynalo podobac.... gramy jescze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Nio tylko gdzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ja nie mam zewnetrznego ip. a chetnie bym posmigal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ja tez Tak by 1MBit stalo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 adres jak wyzej dolaczajcie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 na czacie zanim wyszedlem ChrisB zapodal swoje ip 195.117.206.4 zeby sie dolaczyc, ale ciagle mam error'a - no host reply...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 u mnie to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 U mnie to samo. Nie laczy mnie z hostem Czyzby firewall???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...