PoGo Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Mam takie małe glupkowate pytanko :D mozna jakos zrobic w foobarze zeby ten pasek z listami nie byl przewijany tylko zeby byly dwa ( jeden pod drugim ) wkurza mnie to przewijanie powolne tym buttonem :] add aha, jeszcze jedno gdzie moge znalezc gotowe ustawienia do equalizera ? troche lookalem po necie ale nie przyuwazylem nigdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Nie wiem o co ci chodzi z tymi playlistami . A ustawienia masz na naszym Boardzie , i na forum Foobara tam szukaj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 chodzi o to ze masz jeden pasek z playlistami i jak juz sie zrobi dlugi to trzeba go przewijac, no i pytam sie czy mozna go podzielic na dwa, jeden pod drugim, zebym nie musial przewijac mam dosc duzo muzy bo z 23GB te presets wlasnie znalazlem na forum, thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...