Skocz do zawartości
Qba100

Jak wgrać bios do powercolora 9800 pro??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich na forum. Od razu mówie że nie jestem zawansowanym użytkownikiem i nie chcę żeby wszyscy tu dawali mi linki do innych topików o tym temacie. Przeczytałem je wszyskie i dalej nic nie wiem co mam zrobić. Chce do swojego powercolora 9800 pro (pamięcie hynix) wgrać bios od XT. Mam już bios do tej karty ale na pamięci samsungi. I tu pierwsze pytanie. Czy nowy biosik nie będzie się kłócił z tym. Jeśli tak to mogę wziąć bios z karty club3d (inna nazwa powercolora z tego co wiem), tylko że ten bios ma rozszerzenie .rom a ten pierwszy .bin . Poza tym sciągnąłem sobie program DRDFLASH.EXE. Napiszczie krok po kroku co mam zrobić aby ten bios wgrać do mojej karty i zachować na dyskietce stary. Tylko nie piszcie że to już było iżebym sobie poszukał. Licze na waszą wyrozumiałość :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem gdyby każdy tak pisał " liczę na wyrozumiałośc" to nie było by tego forum i pcji szukał i pewnie nie liczysz na wyrozumiałość tylko nie chce ci sie nawet szukać ! A to już było kilka jak nie kilkaset razy :)

I zamiast zadawać pytania czy nikt nie wie jak to zorbić znalazł byś juz odpowiedź na to pytanie w 5 minut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku użyj opcji szukaj co ja jestem szukacz tematów jakiś twój pomagier ? Radź sobie sam ! Jak idziesz do sklepu samoobsługowego to podchodzisz to kasy i mówisz do pan: Panii mi wyjmie chleb z półki bo mi się nie chce po niego iść ??!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi