Qba100 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Witam wszystkich na forum. Od razu mówie że nie jestem zawansowanym użytkownikiem i nie chcę żeby wszyscy tu dawali mi linki do innych topików o tym temacie. Przeczytałem je wszyskie i dalej nic nie wiem co mam zrobić. Chce do swojego powercolora 9800 pro (pamięcie hynix) wgrać bios od XT. Mam już bios do tej karty ale na pamięci samsungi. I tu pierwsze pytanie. Czy nowy biosik nie będzie się kłócił z tym. Jeśli tak to mogę wziąć bios z karty club3d (inna nazwa powercolora z tego co wiem), tylko że ten bios ma rozszerzenie .rom a ten pierwszy .bin . Poza tym sciągnąłem sobie program DRDFLASH.EXE. Napiszczie krok po kroku co mam zrobić aby ten bios wgrać do mojej karty i zachować na dyskietce stary. Tylko nie piszcie że to już było iżebym sobie poszukał. Licze na waszą wyrozumiałość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba100 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Nikt nie ma pomysłu jak to zrobić????? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Moim zdaniem gdyby każdy tak pisał " liczę na wyrozumiałośc" to nie było by tego forum i pcji szukał i pewnie nie liczysz na wyrozumiałość tylko nie chce ci sie nawet szukać ! A to już było kilka jak nie kilkaset razy :) I zamiast zadawać pytania czy nikt nie wie jak to zorbić znalazł byś juz odpowiedź na to pytanie w 5 minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba100 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 to daj linka do tego topicu. A tak poz atym to przeglądałem 5 tematów i każdy coś pisze ale ci z tego nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Człowieku użyj opcji szukaj co ja jestem szukacz tematów jakiś twój pomagier ? Radź sobie sam ! Jak idziesz do sklepu samoobsługowego to podchodzisz to kasy i mówisz do pan: Panii mi wyjmie chleb z półki bo mi się nie chce po niego iść ??! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 flashrom -p 0 nazwabiosa.bin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba100 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 poradziłem sobie z tym wgraniem biosu sam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...