Tadeusz Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Witam ! Mam ptanko i wdzięczny będę za odpowiedź. W kompie mam nagrywarkę "COMBO". Po przeinstalowaniu programu z Win'98 na XP profesional probowalem zainstalować program EASY CD Creator. Być może przez nieuwagę zainstalowały mi się starsze sterowniki jak cdralw2k.sys i cdr4_k.sys, bo przy każdym właczeniu pojawia sie komunikat, że mam przestarzale sterowniki - a to może spowalniać system. Czy ponownie zainstalować DirectX np 9. Dziękuję z góry za odpowiedź - Tadeusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Masz przestarzałą wersje Creatora nie działającą w XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Po przeinstalowaniu programu z Win'98 na XP profesional...To nie program. To system operacyjny. A co ma wspolego DirectX 9 z tym tematem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...