aster Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Aktualnie nie mam i nie bede mial (przez okolo 3 dni) kontatku z kims z Polski. Mozecie mi powiedziec ile kosztuje wyslanie paczki z Pol do USA o wadze kolo .5kg albo 1kg nie ubezpieczona. Moze znacie strone gdzie to moge skalkulowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 juz znalazlem, dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 To pochwal sie ile, bo sam jestem ciekaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 http://www.poczta-polska.pl tam jest wszystko USA-POLSKA do 1kg 57zlotych bez wartosci z wartosciag 50zlotych kosztuje przesylka 62 zlote Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Suma sumarą cena do przełkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 a to ciekawe... bo jak chcialem zamowic cos z usa to bylo napisane ze przesylka 49$ wiec podziekowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...