Q Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Rozdzielczość 2400x1200 dpi kolor, 2400x1200 dpi mono Szybkość druku 12 str/min mono draft, 8 str/min kolor draft 2 głowice czarna 17, kolorowa 27 Poziom hałasu 43 dB Podajnik Accu-Feed pozwala na podawanie papieru do 270 g/m2 Możliwość połączeń USB Kompatybilność Win 98/Me/Xp/2000, Mac OS 9.0.4 - 9.2.2, Mac OS X, Maksymalny cykl pracy 2000 stron Powyżej krótka specyfikacja. Jestem zainteresowany kupnem tego cuda za jakieś grosze bo już mam dość DeskJet'a 600 :) Proszę o opinie. Najbardziej mnie interesuje jakość wydruków w kolorze i trwałość sprzętu. Pozdro 600 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Pozwolę się przypiąć do tematu, bo też nad nią rozmyślam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Powiem jedno: nie kupujcie tego. Lepiej poszukac czegos uzywanego albo nowego gdzies na skladzie z serii Z3x, Z4x na duze tusze bo te nowe maja o polowe mniejsze niz te stare a kosztuja tyle samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Powiem jedno: nie kupujcie tego. Lepiej poszukac czegos uzywanego albo nowego gdzies na skladzie z serii Z3x, Z4x na duze tusze bo te nowe maja o polowe mniejsze niz te stare a kosztuja tyle samo. Jej wada są tylko tonery?Można kupić i samemu uzupełniac i tak zawsze wychodzi taniej. To nie jest duża wada. Gorzej jeśli źle drukuje. Więc jak jest z drukiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 w wawie otwieraja jakis nowy supermarket ze sprzetem i ponoc w dniu promocji maja miec te lexy po 99zl z tym ze cartrige do nich kosztuje tyle co ta drukarka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Z601 = Z35 w ładniejszej obudowie. doskładnie ten sam mechanizm, tusze itp. oglądałem uważnie ale w końcu kupiłem HP690C z tuszem foto i kolorowym za 65zł z wysyłką, + 20 zł na dopełniacz czarnego tuszu (3 uzupełnienia). z lexmarkach dają tylko tusz kolorowy i kolor czarny jest emulowany z 3 kolorów, drukowanie trwa wieki i kosztuje majątek, trzeba dokupić sobie czarny pojemnik i cena wychodzi nie 200zł z 250-300. wolałbym HP8xx lub 9xx kupić śmiganą w dobrym stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Powiem jedno: nie kupujcie tego. Lepiej poszukac czegos uzywanego albo nowego gdzies na skladzie z serii Z3x, Z4x na duze tusze bo te nowe maja o polowe mniejsze niz te stare a kosztuja tyle samo. Jej wada są tylko tonery?Można kupić i samemu uzupełniac i tak zawsze wychodzi taniej. To nie jest duża wada. Gorzej jeśli źle drukuje. Więc jak jest z drukiem? Wydruki wychodza ladne, przy wiekszej rozdzielczosci troche dluzej drukuje a co do tuszy to jest to jeden wilki mankament. Nie napelnisz tego tuszem bo Lexmark zastosowac specjalny i jak sie miesza z innym to zapychaja sie dysze i [gluteus maximus] blada. Jedynym sposobem na uzupelnienie tuszu to "wyplukac" pojemnik i dysze oraz napelnic nowym. Jest oczywiscie dostepny zestaw do napelniania do tych drukarek ale jest ze zwyklym tuszem a znalezenie tego specjalnego w zestawach graniczy z cudem. :? AMD Rulezz przeciez Z35 ma 2 pojemniki na tusze, moze pomylilo ci sie z Z25? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 to już sam nie wiem. Jest w wawie promocja ze mozna ja kupić za 99zł z vatem. To jest nie lada okazja bo normalnie śmiga po 150zł A ile kosztuja tonery do niej? Mowa rzecz jasna o nie oryginalnych bo sa tansze i kolorowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Proszę o opinie. Mam mało czasu ponieważ jutro o 15 po nią jadę i końcu nie wiem czy warto zainwestować 100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 jak 99zł z tuszem kolor to kup, doliczysz kabelek USB(x zł) i tusz (40zł) i będzie OK. w Media tragedia stoją po 199, teraz promocja, kabel gratis :lol: ludzie kupcie matiza, nawet silnik dają, promocja ograniczona :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...