WIDMO82 Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 w 98se była mozliwosc spr. jak długo system jest nie przeładowany. - Informacje o systemie - a gdzie to znalesc w XP prof? pod 98se mialem programik sleper, który ezproblemowo wyłaczał o danej godzinie mikompa, a jak wyłaczyc XP? Czasem jest tak ze nawet jak sam odchodze od kompa to sa problemy z zamkniecim niektórych programow, aplikacji, wtedy musze potwierdzac zakończenie pracy programów. Czy macie jakis sposób na wyłaczanie kompa z XP prof? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 jest w xp wyłączenie za pewien z góry zadany okres czasu (nie o danej godzinie).. dokładne info w helpie polecenia shutdown Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Windowsa można zamykać poleceniem shutdown (zobacz z /?). Jak chcesz o określonej godzinie to daj do harmonogramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 e nie to przerasta mnie, jak mam wybrac to shutdown? gdzie to ejst w tym harmonogramie? wpisuje w pomoc i nic nie wyszukuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 e nie to przerasta mnie, jak mam wybrac to shutdown? gdzie to ejst w tym harmonogramie? wpisuje w pomoc i nic nie wyszukujestart / uruchom i napisz shutdown/? i będziesz miał helpa i jak zrobisz se namiary w harmonogramie zadań do polecenia tego to będziesz miał o zadanej porze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...