kazik2000 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Bo ja tak :D Proszę o przechwałki kto ile ma punktów itd. To ja zaczne. Mój wynik narazie 191pkt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Ja gram :) , mam 2 drużyny w obu mam 161 punktów, max w 1 kolejce 74 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 to moja druga drużyna ma 159pkt ;) co ty pawelec_x, wystawiłeś dwie identyczne drużyny?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 nie różnią się ale jakiś taki fart że mają tyle samo punktów, a 74 w jednej kolejce tylko jedna ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Ja mam tylko jedna druzyne :) Ale narazie malo punktow zdobywa :/ do tego w jednej kolejce nie zrobilem skladu poz paru zmianach w skadzie i jestem kolejke do tylu ;) Moze zalozy ktos lige prywatna uzytkownikow Tweak.pl :) Ja juz nie moge bo jedna lige mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Na zakładanie ligi to chyba za póżno, choć można ją tutaj zrobić. Niestety zależy to od popularności tego topiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Tez gram :) Mam 161 punktow, ale 4 odejda mi za transfery. Jestem za liga Tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Ok jak chcecie nazwa ligi: tweak.pl Aktualny kod dostępu: 7135079900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 I'm in :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 zapisywać się wszyscy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ja juz jestem :) choc moja druzyna troche odstaje od pozostalych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Cosik widze że marniutka bedzie ta liga tweak.pl :) Ale nic to, najważniejsze są przecież emocje, których w tej edycji nie brakuje :) A jutro jak będzie? Myślę że pobijemy rekord zwycięstw :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 na przyszłą edycje trzeba będzie wcześniej pomyśleć i założyć topic przed rozpocząciem A tak pozatym kto ma jeszcze drużynę, lub ją założy to może się zapisać do naszej Ligi nazwa ligi: tweak.pl Aktualny kod dostępu: 7135079900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 no i wysunąłem się na prowadzenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ja przed chwila dolaczylem :D 173 pkt ale ze tak slaby team mialem to musialem powysprzedawac i zrobic go na nowo czyli niedlugo > -20 pkt :( ale potem bedzie juz tylko lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 dwie ostatnie kolejki mnie zniszczyly... :( a dokładniej pan Liberda :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ale znów wróciłem na tron :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 A oto dotychczasowa wyniki naszej ligi: Liczba sklasyfikowanych uczestników ligi "tweak.pl": 7 lp. Prezes Nazwa drużyny Sponsor Punkty Najepsza kolejka 1 Pawelec_xxx Oxford Bródno Aaaby.pl 365 64 2 Blaser FC Blekitni Aaaby.pl 333 75 3 Zawada Bródno Tworki 320 74 4 Kaz PLÓM!!! Piaggio 314 75 5 AsTeX Fc Plóm Gazeta.pl 239 57 6 Czara Tranzystory Piaggio 191 59 7 Snooki Forsage 82 47 Punkty ligi: 1571 Może nie są oszałamiające ale są :wink: , zapraszam tych co jeszcze nie dołączyli :) Jak widać jestem znowu na prowadzeniu -->kazik2000 wystawiłeś w tej kolejce skład, bo masz dziwnie mało punktów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 kazik2000 wystawiłeś w tej kolejce skład, bo masz dziwnie mało punktów? Po prostu załamka!!! Dostałem 0 punktów!! A dlaczego? Doczytałem w regulaminie że minimalna ilość obrońców to 3 (a ja wystawiłem 2och przez pomyłkę). Żonglowałem składem, kupiłem przed kolejką Frankowskiego!!!!!!!!!!!!!!!!! (75pkt bym zakosił, ale wtopa :( :evil::evil::evil:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 wiedziałem że coś tu nie gra, a szkoda bo cała liga na tym ucierpiała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 dogonię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 kazik2000 : nie jestes jedyny mi tez punktow nie policzyli bo mialem 2 pomocnkow :/ i tez stracilem okolo 70 punktow :] ale bedzie lepiej bo sklad coraz lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Hehe, złóżmy oficjalny protest! Skoro zaczęło obowiązywać prawo Bosmana i demokracja, to dlaczego nie można wystawić dwóch obrońców?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 eee tam pilkarzyki looknijcie na http://www.hattrick.org ;) to dopiero zabawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 eee tam pilkarzyki looknijcie na http://www.hattrick.org ;) to dopiero zabawa :D No cóż, zgłosiłem się i czekam na drużynę. Ilość opcji i możliwości ustawień wymiata!!!!!!!! A do tego czytając sam regulamin (i jego zawiłości) aż się chce zacząć grać! Te wszystkie ligi, reprezentacja, stadion, finanse, trenerzy, taktyki.... Kiedy ja to wszystko zgłębię?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...