Homer Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 AT7 max2 ! Widzieliście już tą płytę?! Via KT400! To odpowiednik intelowskiego IT7 Max2 Z innych nowości Abita to KD7-raid, bardziej konwencjonalna płyta na Via kt400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/engl...L_NAME=AT7-MAX2 a jednak jest support ddr 400 8O , to ja juz nic nie lapie z tym ;), wazne zeby dalo sie ustawic fsb na ramy na + 66, w sumie to czy plytka oficjalnie ddr400 supportuje to mnie wtedy juz nie interesuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Ma też jakiś nowy czadowy cooler na chipie! No i SerialATA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Ma też jakiś nowy czadowy cooler na chipie!cooler najwazniejszy :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Fire Wire w nowym standardzie IEEE 1394a Albo się mylę bo przepustowość ta sama: 400Mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 1394a to ja mam na audigy - może chodzi o support sieci na FireWire :?: ale płytka fyrąbana w kosmos - ja też taką chce :) ale mnie nie stać :cry: hehe i pomyśleli w końcu - jest 5 PCI hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Dodali mysz i klawiaturę na PS/2. W poprzedniej wersji AT7 były tylko USB. Pewnie było trochę z tym problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Wypas płytka (serial ATA, AGP x8, DDR 400 8) ) tylko ile będzie kosztować?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Dodali mysz i klawiaturę na PS/2. W poprzedniej wersji AT7 były tylko USB. Pewnie było trochę z tym problemów. hehe nie zauważyłem no chyba zamiast radeona 9000 kupie to cuś - mam pewne zboczenie na punkcie mobo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 miedzy innymi z powodow ktore podaliscie powyzej mnie sie ta plytka starsznie podoba, tylko ze trzeba jescze poczekac co powie epox ze swoja nowa seria 9 (kt400 lub nforce2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Na www.tomshardware.com pojawił się dziś artykuł o KT400... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ja jakoś zawsze lubiłem Abita, ale coś mi tu nie gra - nie ma jeszcze manuala do sciągnięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ja jakoś zawsze lubiłem Abita, ale coś mi tu nie gra - nie ma jeszcze manuala do sciągnięcia. To nowość na stronie Abita. Dzisiaj dopiero się pokazało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :? A jak do niej podłączyć skaner na LPT? sorry, :) :) ale chyba tylko przez osobny kontroler na PCI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Nie podoba mi sie... kolor ma brzydki, mało miejsca dla coolera na procku... Trzeba czekać na inne firmy, chętnie przeczytam porównanie kilkunastu płyt głównych u Toma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Nie dla mnie taka płyta główna :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...