Manciarz Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Witajcie mam takie pytanie: Otoz tak mam dostawce internetowego ktory daje mi neta na jednego kompa a ja w domu mam w sumie 3 kompy i jak je podlaczyc zeby tamten ich nie widzial w sieci (dostawca) a mialyby internet? Co mi jest do tego potrzebne ps mam hub`a 5 portowego ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 po pierwsze nazywaj tak topic żeby odrazu było wiadomo o co chodzi... po drugie "SZUKAJ!!!!!!!" to problem stary jak świat (tweak??? :) ) po trzecie i ostatnie - kup sobie najtańszy router z NAT-em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 widze, ze bedzie trzeba przykleic topic z linkami dla leniwych... tak jak napisał iNtEnSe nazwij watek stosownie do problemu :!: po 3.... w wyszukiwarce wpisz winroute OR wingate... na pewno Ci wywali czytania na pare godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...