pabloni Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Mam taki problem w czasie odisnatlwoania alcohola 120% chciał zrestartowac więc ja nie zrestartwałem bo w tym czasie nie mgołem dałem wiec nie .. po kilku minutach zresetwałem kompa i było ok....po restarcie jak chciałem zainstlowac Alcohola 120% najnowsą wersje to mi wyskakuje bład bo sie rzuca o tamten wirtualny napęd co został podczas odinstlowani czyli źle się odinstalwał .....i teraz za żadne skarby świata nieumie zaisntalowac Alcohola bo wyskakuje error a niechce instlowac windowsa na nowo....a w błedzie tak pisze .....ERROR 25002 Some Driver has name or conflicts with over file or service in system.Please chosse other driver names or make sure you have rebooted after removal of sofware using same nems..............a kompa już kilka razy zresetwoałe i wałek ...poradźcie co ....bede wdzięczny...niewiem czy zrozumieliście mój problem bo inaczej nieumie tego opisać...... :lol: będe wdzieczny za każdą pomoc :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Sprawdz w menedzerze urzadzen, czy nie zostal tam wirtualny CD-ROM. Jezeli jest - to go usun (AXV CD/DVD-ROM SCSI CdRom Device). Tutaj to nie jestm do konca pewnie, ale raczej tak: jezeli w menedzeze urzadzen, w kontrolerach SCSI i RAID znajdziesz kontroler XMASSCSI SCSI Controller - tez go wywal. Poza tym usun z rejestru klucze: HKEY_CURRENT_USERSoftwareAlcohol Soft HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREAlcohol Soft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloni Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 dzięki bardzo :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fymbyrdyl Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) A jeśli jest samo xmasscsi to kasować? Ja mam XP i nie mogę znależć menedżera urządzeń można podać jego lokacje? EDIT: A propos Alkholu, to czy .bin i .cue to rozszerzenia obrazów płyty? Edytowane 28 Lipca 2005 przez Fymbyrdyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...