moosix Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Witam. Mam problem z uruchominiem jakiegokolwiek urządzenia USb pod winnt, wiem że oficjalnie nt nie obsługuje tego standartu, ale wiem że są gdzieś w siecie sterowniki które to poprawiają, z tym że nie mogę ich znaleźć albo są płatne. jeśli ktoś ma to nie podeśle link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Zapodaj maila to ci wyślę, jest tego prawie 5 mega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moosix Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 moosix@wp.pl tylko jeśli możesz to wyślij to 3-4 mailach po ok. 1,4 mb wielkie dzięki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Dzisiaj wieczorem wyśle. Podziele je w total comanderze na 1,4 mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...