sebasw Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 sluchajcie, dzieja sie cuda :) proponuja mi jeszcze nokie 6600 lub 7250i co byscie polecali brac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Poruwnujesz 7250i z 6600 to jakis ZART :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 nie porownuje :) moge wziac jeden, cena ta sama :) ktory brac ? i dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 qrde co to za pytanie pewnie ze 6600 Symbian = nieograniczone mozliwosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 p 800:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 6600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 a podobno strasznie krotko trezyma bateria w 6600, czy to prawda ??? max 2 dni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 w telefonach typu smartphone bateria nigdy nie trzyma dlugo ;) wiadomo z jakiego powodu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Nowa bateria i dobrze sformatowana moze trzymac dluzej, ale nie musi. Umnie bateria w 7650 trzyma 3 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 w ktorym bedzie lepiej trzymac ? w p800, czy w n 6600 ? nie wiecie ile tys. kolorow ma p800 ? i najwazniejsze, a moze kupic wlasnie p800 ? bedzie lepszy od n 6600 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 wydaje mi sie ze lepszy byl by p800 choc ma tylko 4096 kolorow jednak jest on klasa sama dla siebie ;) kupujac Nokie bedziesz musial sie liczyc z ze BT nie bedzie dzialalo ze wszystkimi uzadzeiami :( na kozysc p800 przemawia takze dotykowy wyswietlacz mialem p800 w rece i wiem jaka to wygoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 bluetooth z nokii nie dziala ze wszystkim ? mam w kompie klucz usb bluetooth firmy MSI, czy bedzie z nia dzialac ? p800 jest wieeeeeeeeeeelki w sensie rozmariow :) nokia mniejsza. ale nokia ma kijowa baterie, choc nie wiem, czy to ma znaczenie.... ehhh..... nie mam pojecia co wybrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 tego nie wiem czy akurat z MSI nie bedzie dzialac, wielkiej roznocy miedzy wymiarami chyba nie ma ;) a cena p800 mozna wyrwac juz za 1200 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ja mam w tej samej cenie czyli tyle samo zaplace za nokie 6600 i za p800 dlatego sie SILNIE waham co brac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 to bierz p800, dodatkowo dostaniesz super bogaty zestaw z suchawkami stereo, stacja dokujaca USB, pokrowcem itd.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 :)) dobnrze wiec :)( tak sie stanie :) kogo mam zabic jak bedzie kicha ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 chyba jednak obejdzie sie bez zabijania :D ;) nie mozna zawiesc sie na p800 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 no to sie ciesze :) bede wiec zabiegal o p800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 dodam ze staraj sie kupic z gwarancja to w serwisie wgraja ci polski soft za darmo!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 :D Bierz SE P800 ten palmofon ma naprawde prawie nieograniczone mozliwosci, dotykowy wyswietlacz jest naprawde przydatny i wygodny w obsludze na stronce http://www.my-symbian.com/ znajdziesz mnostwo oprogramowania, gierek, i innych gagetow dzieki ktorym ten palmofon Ci sie nie znudzi, a jak masz kase to p900 jest jeszcze lepszy =] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 a znasz jakas www, gdzie jest wsio o i do p800 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...