srekal34 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Wiem, że to trochę niie to forum, ale cóż :) Otóż byłem zmuszony się dziś bić.... I stało mi się coś z palcem wskazujacym... Ta kostka łącząca go z dłonią się jakby trochę zapadła....a do tego tuż za nią strasznie spuchł i boli!! Moge ruszać palcem, ale w bardoz ograniczonym zakresie... Nie mogę go do końca zgiąć... Wobec tego - co mi się stało? Nie chcę isc na razie do lekarza....bo mieszkam na obrzeżach miasta a rodziców w domu jeszcze nie ma ;( I czy jeśli to np. wybicie to wsadzą mi to wgips, czy nie? Jesli tak, to na jak długo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 przejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Ehhh...no ale żeś mnie pocieszyl :D można coś wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 do wesela sie zagoi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 prawdopodobnie wybity ze stawu .. ale jak mozesz ruszac to przejdzie.. bez paniki ... bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Lepiej dzwon do starych i łapa na przeswietlenie, takie zwlekanie prowadzi tylko do powikłan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Lepiej dzwon do starych i łapa na przeswietlenie, takie zwlekanie prowadzi tylko do powikłan.Zgadzam się :) Pozatym dlaczego piszesz jeszcze na klawiaturze ? :D Osz ty! Ale życzę zdrowia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 pewno wybicie... rywalowi zaloz sprawe o zepsucie ci palca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 łapa pujdzie w gips na min 3 tygodnie samo na pewno nie przejdzie bo tez mialem cos takiego :twisted: kostka bo wyciagnieciu z gipsu nie bedzie jak nowa ale nic ci to nie bedzie przeszkadzac :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Jeżeli pójdzie w gips... Możesz powiedzieć, że ci się to w szkole stało :D A następnie o odszkodowanie :] Mój kolega za "naderwanie" paznokcia dostał 4 bańki :] Tylko troszkę pokombinował :P (Radzić se w życiu trzeba no nie ?) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 <span style="color:red;">[ciach!]</span>licie głupoty :> Jak mu palec jeszcze nie odpadł to jest dobrze. Pare dni będzie bolało, spuchnie. A później może być tylko krzywy albo nie będzie mógł go w pewnym stopniu zginać. Don't PANIC ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 kup alkacyt czy jakos podobnie robisz z tego oklady i pomaga na rozwalone stawy opuchlizna schodzi i mniej boli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 .... a kto wygrał? A tak na poważnie to lepiej zrób prześwietlenie i idź do chirurga (to nic nie kosztuje :lol: ) a na gips nie musisz się godzić (powiesz, że chcesz żeby unieruchomili Ci rękę bandażem elastycznym i sztywnili ją tzw."stalką"(czy jakoś tak) potem zawsze możesz to ściągnąć i wyrzucić :twisted: ). Ale będziesz już spokojny, że palec będzie jeszcze działał :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 hehe, ja to kciuk miałem wybity, raz tak pożądnie, ale przeszło, a później i to się teraz czasem zdarza tak "trochę" tzn. poboli dzień óra 2 i ok, ale Tobie radze zrobić jak wyżej koledzy napisali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 [...] A tak na poważnie to lepiej zrób prześwietlenie i idź do chirurga (to nic nie kosztuje :lol: ) [...] A czekania tyle, że prędzej samo się zagoi... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 [...] A tak na poważnie to lepiej zrób prześwietlenie i idź do chirurga (to nic nie kosztuje :lol: ) [...] A czekania tyle, że prędzej samo się zagoi... ;) ... ale będzie miał 100% pewności, że "sprzęt" :) będzie działał jak dawniej :wink: . Jak się da "kopertę" to nie będzie czekania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 lepiej idż nastawić.. takie.. samo sie zrośnie to jest fajne póki sie nie zaczniesz starzeć ;) a na przyszłośc polecam nauczyć sie zaciskać pięść poprawnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 jeśli wygrałeś to nie martw się palcem ,przecież jedziesz na adrenalinie i endorfinie ,jesłi przegrałeś to porażka zażyj alkochol i ból przejdzie opuchlizna zejdzie po paru dniach ale najważniejsze roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>lić s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iela tudzież sw<span style="color:red;">[ciach!]</span>ieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 kup alkacyt czy jakos podobnie robisz z tego oklady i pomaga na rozwalone stawy opuchlizna schodzi i mniej boli Altacet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Albo uzyskasz nowego skill'a. Takiego jak ja. Moje kciuka zginać w drugą strone :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 nom...kup, a zapewne masz w domu altacet, zrob opatrunek z tego, dzwon po starych, jedz do lekarza, powiedz ze przewrociles sie w szkole i walnales w kaloryfer or something, lub grales w gale i nie zatrymales sie przed bramka i rpzywaliles....wymyslisz cos :) za takie cos tez sie kase dostanie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Na drugi raz nie bij palcem wskazującym, tylko całą pięścią... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 i w czym Twoja wypowiedź pomaga? aaa.. już wiem =) nie odpowiadaj ;) to sie nazywa leczenie śmiechem tak? =) chcesz żeby sie roześmiał i zapomniał o bólu ? =) intencje godne naśladowania =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 i w czym Twoja wypowiedź pomaga? aaa.. już wiem =) nie odpowiadaj ;) to sie nazywa leczenie śmiechem tak? =) chcesz żeby sie roześmiał i zapomniał o bólu ? =) intencje godne naśladowania =) To powiedz kto wygrał? ;-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 hehe pewnie tym palcem wydlubal mu oko :D i obil palca o oczodoly i mu spuchl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Podłączę się pod topic: Drogi Tweaku, Hcem powiedzieć, rze rególarnie kupóje tom gazete. Pomocy! Fczoraj Kasia powiedziała, rze nie hce iść na lody z Kszysiem, bo woli z Gżesiem. Czy to znaczy, rze mogem jej zaproponować hodzenie, romantycznom kolacjem (paprykasz na gazecie i czerstfym hlebem) i przejaszczkę PKSem do Pajenczyna Dolnego? Załamany, 12 i 1/3 Przebóg, czyżby te psie zwisy z NFZ pozamykały w driebiezgi przychodnie w całym kraju, a lekarzy i weterynarzy nawet pognały nahajami na Sybir? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...