zawiedziony Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Zainstalowałem to cudo z niemałymi problemami i nie mam dźwięku w TV, a na Radiu o dziwo jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Poszukaj po opcjach - standardy fonii dla roznych kanalow moga byc inne. Jest to do ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ewntualnie mozesz zmienic gniazdo PCI w ktorym jest tuner , moze to cos pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 było z 1000razy............duzo osób z tym Tunerze nie ma dzwieku w WinXP, ale z tego co pamietam gdziesz tutaj bylo rozwiazanie tego problemu.......poszukaj a napewno znajdziesz......i bedzie dzwiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawiedziony Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zainstalowałem najnowsze sterowniki. Dźwięk w Radiu be zarzutu, ale TV nie bardzo. Włączam TV klikam External Video Intput i mam sam dźwięk od kanału telewizyjnego, kiedy znowu kliknę na TV mam i obraz i dźwięk. Wszystko OK, ale kiedy zmienię program, to znowu mam samą wizję i żeby mieć dźwięk muszę powyższą czynność powtórzyć, i tak jest za każdą zmianą programu. Mam system operacyjny WIN98SE. Kabelek audio na 100% mam dobrze podłączony (skoro gra Radio i TV CZASEM!!! Jeśli ktoś miał podobne przejścia czekam na kontakt. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Poszukaj....ten temat byl walkowany kilka razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 najprawdopodobniej masz włączone svideo jako źródło dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek146 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 ja mam avera 202 od około 2 lat do tej pory sprawował się nienagannie aż do teraz... dzwięk nagle w tv zniknął ( nie podczas odtwarzania, tylko przy próbie otworzenia aplikacji) ale tuner działa. źródło dźwięku NAPEWNO mam ustawione i podłączone właściwie. przieinstalowywanie itp. nie działa, co to może być??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 ja mam avera 202 od około 2 lat do tej pory sprawował się nienagannie aż do teraz... dzwięk nagle w tv zniknął ( nie podczas odtwarzania, tylko przy próbie otworzenia aplikacji) ale tuner działa. źródło dźwięku NAPEWNO mam ustawione i podłączone właściwie. przieinstalowywanie itp. nie działa, co to może być??? 1305694[/snapback] Sorry za odkopywanie, ale mam to samo. WinXP SP2. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...