Skocz do zawartości
marcinsz0

masz problem z odczytem temperatury na NF7-S ,wejdz !!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie nie wiem co jest ,na forum abita wszystkim dziala ten program a rzeczywiscie po restarcie temperatury wracają stare

napewno cos trzeba zrobić aby dobrze chodzilo ale nie wiem co :(

tu link do topicu z tym programem

http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t...15&pagenumber=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

hehehehehehehe no rzeczywiscie zrobilem skrót nie do tego programu ,dobrze ze mi biosa nie wrzucilo zadnego :P

no i teraz program działa ,czyli robimy skrót z parametrami w83627hf.exe -3 -7 0 /lub inne temperatury / i wrzucamy do autostartu

mozna zrobic aby przy uruchamianiu programu nie wyskakiwało okno dosowe ?? mo jest denerwujace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ja pierdykam :)

To po kiego wała ten progs ?

W instrukcji jest napisane ze jak koles mierzyl termometrem to mu takie wyniki wyszły. Po takiego wała ten progs zeby powalony abit normalnie pokazywał tempy.

Cytat : "I has discover offset values by simple chemical thermometer."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

majac ten program mozna sobie zrobic temperature ponizej zera....tan sposób aby zostac posiadaczem Vapochilla albo Prometii.....heh

u mnie na procu 2,5MHz i Zalmanie 7000CuA...na LOW....temperatura normalnie wynosi 51-55 stopni.....a teraz mam -1 heheheheh

a w obudowie......panuje bardzo mrożna zima......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wy chyba jestescie jacys pojeb..... ,

ten program nie sluzy do fałszowania temperatury aby potem pochwalic sie przed kolegami ze macie 20 stopni na CPU przy 2500Mhz i 2,0V , tylko sluzy do dokladnego wykalibrowania temperatury pokazywanej w programach do temperatury jaką faktycznie ma CPU

NIE WIEM PO CO TE GLUPIE KOMENTARZE PISZECIE ,NIE PODOBA SIE ,NIE POTRZEBUJESZ TO NIE INSTALUJESZ I TYLE ,PROSTE JAK BUDOWA CEPA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...