marcinsz0 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 znalazłem fajny program do regulacji temperatury , mozna dokladnie wykalibrować sobie wskazania czujników do pobrania tu: http://members.lycos.co.uk/marcinsz0/w83627hf.rar jest dolaczona instrukcja ,program odpalamy w wierszu polecen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Popraw linka, bo: ...ERROR The requested URL could not be retrieved... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 I git :) Dzięki marcinsz0 wreszcie tempy są normalne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 a jest cos takiego dla Asusa A7n8x deluxe?? dzieki za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 :D :D :D super programik thx :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Szkoda że po resecie nie działa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 no wlasnie nie wiem co jest ,na forum abita wszystkim dziala ten program a rzeczywiscie po restarcie temperatury wracają stare napewno cos trzeba zrobić aby dobrze chodzilo ale nie wiem co :( tu link do topicu z tym programem http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t...15&pagenumber=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 odpalać go wraz ze startem systemu? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 nie da rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Da radę - utworzyć skrót z odpowiednimi parametrami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 kurde a jak to wpisac we wlasciwosciach skrótu bo jak dam awdflash.exe -10 -5 0 to nic mi sie nie zmienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 pliczek juz lezy na moim serverku gdyby ktos mial problem z poprzedim linkiem (ja mialem :D ) to zapraszam http://www.1000lecie.pl/~vip/w83627hf.rar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 marcinsz0 daj tak awdflash.exe -5 -10 0 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 kurde a jak to wpisac we wlasciwosciach skrótu bo jak dam awdflash.exe -10 -5 0 to nic mi sie nie zmieniaa powinno :? PS- pomyliłeś nazwę programu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D hehehehehehehe no rzeczywiscie zrobilem skrót nie do tego programu ,dobrze ze mi biosa nie wrzucilo zadnego :P no i teraz program działa ,czyli robimy skrót z parametrami w83627hf.exe -3 -7 0 /lub inne temperatury / i wrzucamy do autostartu mozna zrobic aby przy uruchamianiu programu nie wyskakiwało okno dosowe ?? mo jest denerwujace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 No ja też zrobiłem skrót tyle że parametry wpisałem w nawiasie i to przed rozszerzeniem pliku :D Tak to jest jak sie bawi w coś po nocy hehhee :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Kto powiedzial, ze przeklamuje o 7`C ? Dam drugi parametr na -20 i co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 ustaw sobie jak chcesz nawet mozesz sobie zrobic minusową temperature :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 O ja pierdykam :) To po kiego wała ten progs ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 O ja pierdykam :) To po kiego wała ten progs ? W instrukcji jest napisane ze jak koles mierzyl termometrem to mu takie wyniki wyszły. Po takiego wała ten progs zeby powalony abit normalnie pokazywał tempy. Cytat : "I has discover offset values by simple chemical thermometer." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zawsze mnie jedno zastanawialo. Jak mozna zmiezyc temp. termometrem na procku z zalozonym coolerem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ta właśnie to , że u niego było 7 st różnicy nie znaczy , że tak jest u innych ! Dla mnie taki program to o kant [gluteus maximus] rozbić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Nie chcesz nie musisz instalowac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Masz racje :) i nie zamierzam instalować hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 fajny programik ale jaki jest sens jego instalowania......przecież temp i tak pozostaje ta sama...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Teraz bedziemy sie chwalic jakie mamy swietne coolery :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 : P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 majac ten program mozna sobie zrobic temperature ponizej zera....tan sposób aby zostac posiadaczem Vapochilla albo Prometii.....heh u mnie na procu 2,5MHz i Zalmanie 7000CuA...na LOW....temperatura normalnie wynosi 51-55 stopni.....a teraz mam -1 heheheheh a w obudowie......panuje bardzo mrożna zima...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 wy chyba jestescie jacys pojeb..... , ten program nie sluzy do fałszowania temperatury aby potem pochwalic sie przed kolegami ze macie 20 stopni na CPU przy 2500Mhz i 2,0V , tylko sluzy do dokladnego wykalibrowania temperatury pokazywanej w programach do temperatury jaką faktycznie ma CPU NIE WIEM PO CO TE GLUPIE KOMENTARZE PISZECIE ,NIE PODOBA SIE ,NIE POTRZEBUJESZ TO NIE INSTALUJESZ I TYLE ,PROSTE JAK BUDOWA CEPA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...