shirkan Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Witam wszystkich jestem tu nowy hciałbym usłyszeć od was opinie na temat sapphire 9600 non pro 128 bit zegary 325/400 128MB oraz o geforce 5600 non ultra jest Sparkle 128 bit i 128 MB - jak te karty się zachowują, jak się kręcą, jaki jest na nich obraz, jak chodzą na nich gry oraz KTÓRĄ Z NICH WYBRAĆ i DLACZEGO? prosze nie piszcie dołóż i kup coś innego, mam tylko te dwie do wyboru, nic innego nie dostane przeczytałem gdzieś że z radkiem 9600 sa problemy aby zmienić zegary zarówno core jak i memory czy to prawda? to więc nie można go kręcić? jak odblokować to? Przezcytałem juz tony informacji i nie moge podjąć decyzji PROSZE POMÓŻCIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 jak skasujesz te 5 takich samych tematow to sie zastanowie :) robi sie to "x" Update: widze ze sobie poradziles :) oczywiscie bierz ati!!! jak za 150 zl to wzialbym obie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shirkan Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 już to zrobiłem sorki za tamto :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 - radek lepszy - fx 5600 :lol: - napisz ile kasy masz do wydania, a może znajdziemy coś lepszego w tej cenie, bo nie oszukujmy ale te karty które wymieniłeś nie są za dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 LOL :lol: 5 tematów :lol: Skasuj reszte, zostaw tylko ten. Ja brałbym radeona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shirkan Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 jak już napisałem mam TYLKO te karty do wyboru dostaje je po okazyjnej cenie 150 zł i musze się na jedną z nich zdecydować a nie kupie nic innego za tą cene!!! a jak z podkręcaniem tego radka słyszałem że jest poblokowany, czy to prawda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 jak już napisałem mam TYLKO te karty do wyboru dostaje je po okazyjnej cenie 150 zł i musze się na jedną z nich zdecydować a nie kupie nic innego za tą cene!!! a jak z podkręcaniem tego radka słyszałem że jest poblokowany, czy to prawda radek sie swietnie kreci wiec bierz go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Bierz Radka przy odrobinie szczęscia uda ci sie go podkręcić na PRO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 150zl to fajna cena za r9600non pro :) Nie zastanawiaj się i bierz ati 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 bierz 9600 nawet sie nie zastanawiaj, ja jak sie przesiadlem na 9600 z 5600 to przezylem szok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 a mogł bys załatwic wiecej po te 150zł (sciemą śmierdzi) wezme z 5 sztuk moga byc nawet 9600se albo 5600xt byle po 150zł i sprawne 100% LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 za 150zł możesz kupić na allegro GF2MX400 nie rozważałeś tej propozycji?? bo 150zł to jest conajmniej dziwna cena... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Była 2 tygodnie temu okazja na allegro - 44 sztuki 9600SE po 150zł, zeszły w 4-godziny (ze zbankrutowanej hurtowni, były tez procki, mobo itp). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 A jak juz radka 9600 to jakiej firmy? Saphire czy moze HiSa lepiej? ktory lepiej smiga i ktory lepiej sie kreci ? Bo ja sie tez walsnie zastanawiam co wziazc i z tego co wyczytalem to saphire'a chyba lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Z tego co widziałem, Szafirki ładnie się kręcą, Hisa w akcji nie widzialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenshin Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ja mam szafirka i kreci sie bardzo dobze bez problemu idze na 405260 a jak niekrece proca to nawet na 425280 ale to niewszystko mam nadzieje ze jak zmienie zasilacz to pojdize wyzej Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Bierz radzia. ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 W tej cenie weż oba, drugą sprzedasz (ja z chęcią wezme nawet 5600 za tą cenę ;-) ) Radzio ma przede wszystkim lepszy obraz (szczególnie na wyjściu tv). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zobacz który radek ma lepsze pamiątki i tego weź. Zresztą 9600 są różnie taktowane. Ja miałem 400/200(400ddr) na pamiątkach 4.0 ns (praktycznie były niekręcalne :( a rdzeń szedł na 450). Max to 10k w 3dm2001. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...