soql Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Witam !! Nigdy nie miałem z tym problemu - instalowałem sobie VirtualDuba, jakiegoś DivX i wszystko śmigało. Wczoraj zmieniłem płytkę (na Epox 8rda+) i pociągnęło to za sobą instalację windy od nowa i teraz za cholerę nie widzę w VirtualDubie DivX - instalowałem już chyba z 10 wersji - po prostu w video / compression go nie ma. Macie na to jakąś radę ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soql Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Poradziłem sobie - to dla potomnych żeby temat pusty nie został:-) http://forum.divx.pl/viewtopic.php?t=2678&...keylocalmachine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi dobry człowiecze 8). Do dzisiaj też miałem taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...