shch00r Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Czy znalazłby się ktoś, kto za 4-6ciopak bezalkoholowego ;) wyciąłby mi okienko w bocznym i górnym panelu? Rzecz jasna zakupię tarcze itd. Po prostu dla jednego moda nie bardzo opłaca mi się kupować narzędzie tego typu... Potem leżałoby odłogiem i porastało kurzem... Ew. kontakt: najlepiej na GG mysle: 4198 - powinienem byc dostepny przez wiekszosc dnia. Z gory dzieki! PS. A moze znacie jakowes sprawdzone miejsce w wawie gdzie mozna wygrawerowac cos w plexi albo wyciac wzor laserowo? Za jakies ludzkie pieniadze? To drugie: znalazlem jakas firme pod Piasecznem ale to na jakims straszliwym zadupiu, a ja niezmotoryzowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Sa jeszcze wypozyczalnie narzedzi, moze o tym pomysl? Choc nie podam ci z glowy zadnego adresu (na pewno kiedys byla przy rondzie na ul. Korkowej na Marysinie...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ooo to calkiem niedaleko mojej roboty:) Pomysl z wypozyczalnia podsynal mi juz ktos w innym wątku, ale i tak dzieki!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...