samarskun Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 czy bardzo prosze ktoś mi może powiedzieć czy 9600 pro gigacube je dużo prądu,czy więcej niż np fx5200 i jak wygląda prądożerność kart graficznych.dzięki nara.I czy mozna marzyc o 9600 pro na 300w codegen który dobrze trzyma napięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witam, napewno radek 9600 pro zjada wiecej energii bo jest o niebo wydajniejsszy od fx5200. jesli masz codeshita ktory trzyma dobrze napiecia to gratuluje :) radze Ci zmien go na cos porzadnego np.jakiegos fortrona z allegro bo napiecia moze trzymac ale potem jak pierdyknie to pociagnie za soba do grobu wszystko co masz w kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witam, Zależy jaka karta od tego ile prądu żre :) moim zdaniem pewnie nie powinno byc problemów jeśli nie bedziech chciał podrkęcać lecz to zależy jeszcze od tego co innego masz w kompie. Ja miałem kiedyś Radeona 9500 PRO i codegena 300 i wytryzmywał na standardach i nawet troche podkręconych bo nie mogłem sie oprzeć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ja mam Radeona9600PRO od Gexcube i spokojnie działał na 300W L@C (taki inny Codeshit).Dla mnie bardzo dobra karcioszka na pewno będziesz zadowolony.Pozwala zagrac we wszystko (prócz dooma 3) w 1024x768 MAX detale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Naciaągnij rodziców na nową zasiłkę powiec że bez tego komputer nie bedzie dzialał a ty nie bedziesz miał jak się uczyc , pisać referatów i zdobywać potrzebnej wiedzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Dzięki chyba sięzdecyduje.Mam 600 zeta i wielki dylemat czy kupić fx5200 ultimate+256ddr czy 9600 pro gexcube.Mam teraz tylko 256 ddr ale chyba karta ważniejsza.Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 mój config to 2000xp nie kręcony jeden twardy 1 256 ddr cdrom modem usb i dyskietka więc mało no i mam dzieje że nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnie aida pokazywała mi dobre wynik 5v w stresie chyba 4,92-5 12v tak koło 11,94-11.98.Pozyjemy zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 lepiej grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ram zawsze możesz dokupic a grafe będziesz musał wymienic jak będziesz chciał mieć szybciej.Biez Radka za 600zł jak znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...