poca Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ktoś już oglądał? Wg. mnie najlepsza była jedynka. Ale 3 też niczego sobie. Trochę za dużo jest motywu The Ring. Nawet P. Anderson wcisneli ;] Dobrze że sa częściowo starzy aktorzy z poprzednich częście. A nawet taka gwiazda jak Ja Rule :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Oglądalem kilka miechów temu, nie chciało mi sie czekać, az wejdzie do kin. Kilka akcji ciekawych, ale 1 lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 E tam JaRule. Wu-tang clan jest :D Najlepsza akcja to chyba pojedynek i numer z kapturem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 musze zobaczyc bo jezeli dobrze widzialem to tam obrzyguje jakis typ methoda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 IHMO taki sobie. Jedynka jednak duuuużo bardziej mi się podobała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 musze zobaczyc bo jezeli dobrze widzialem to tam obrzyguje jakis typ methoda :D Na koncu jest jeszcze Methodman, Redman i kilka innych slaw :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 truposz i kaptur r0x ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Jeszcze w walce bierze udział ten jak mu tam Fat Joe (?) . Ale rzygi pierwsza klasa :> Ja tam w ogóle dowiedziałem się o co chodzi z tym kapturem wczoraj od znajomego ;] No i oczywiście ciapneli tego gościa z Idola :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 taa idol mnie rozwalil ... ale KKK nic nie przebije :lol: jednak podstawa do tego filmu jest obejrzenie tego filmy z ta kaste co zabija - widzialem go ale cholera nie pamietam tytulu - ktos moze wie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 z kaseta to nie byl The Ring ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 dobry straszny film po raz 3eci :-) obejzalem go juz ze 3 razy,,, """myslisz ze kazda dziwka moze sobie od tak wyjsc z mojego tv i brudzic mi na dywan?""" """to była długa zima""" :lol: """you dont understand me because im blaaaaack""" FALA :lol: Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 z kaseta to nie byl The Ring ? hmmm mozliwe - film widzialem dawno i tytul wylecial z glowy ;) ale na kasecie byl jakis ring wiec calkiem mozliwe :) czy to aby nie ten film co wyszedl w 2 wersjach (japonskiej (?) i usa) ? UPDATE: google potwierdzily - to byl ring ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 ja ogladalem tylko poczatek z pamela i potem juz przestalem. Ale najbardrziej podobala mi sie pierwsz czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ta, najwiecej parodii jest z The Ring i 8 Mile. Ownuja rozmowy tych 2 nigasow najpierw o tym jak sie mozna obudzic martwym a pozniej o tych szczurach i myszach :D W tym jest jakas wyzsza ideologia! :D A pozniej jak laduja kosmici i zjawia sie ekipa gangstaz :DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 tak wyszedl w 2 wersjach IMO Japonska lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Taaa... film niezły :) Najbardziej się "ubawiłem" kiedy do akcji (ratowania życia tej zmarłem murzynce) ten gruby koleś z dredami :D To była akcja " Nie pozwólmy jej umrzeć 2 raz! " :lol: Ogólnie fajowy film na odstresowanie się :) M.Dżakson roX-uje ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Nie jesteś moją córką!! Ale jak to blondynka chciała jechać bo Wyroczni i zostawiła młode temu MC :> Niezłe jak go w wentylator rzucił :] Albo "pieeeerrrddd - to fotel" :> "Proszę odejść od okna. Co, znowu zapomniałem spodni włożyć?" "Już czas iść spać Chcesz żeby zasnała w twoich wielkich, silny ramionach? Jest dużo miejsca pod kołdrom To gorąca noc. Nie musimy spać w piżamach :> Gdzie jest moja córka? Jesteś zły? Ja jestem twoja córką! Nic jej nie zrobiłem... To dziewczynka :>" I jeszcze jedno: Oni się chyba łaskoczą :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 kolejna wymiatajaca bajka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 hehe, ja wam powiem ze byłem w kinie na strasznej nocy, czyli straszny film 1,2,3 Dla mnie osobiście trójeczka the best :D najlepszy był majkel dżekson :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Duzo parodi 8mili???? Najwiecej jest ringu i znakow Attack here :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 hehe :/ chbya obejze jeszcze raz :/ po tych waszych komentarzach :/ bo mi na poczatku tak nieprzypadl do gustu :D ze pozniej to juz tylko przewijalem... "you dont understand me because im blaaaaack" z tego mialem niezla polewke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Pierwsza część była do pupy. Nudna i nie śmieszna. Drugiej części dzięki antyreklamie jaką zrobiła pierwsza nia obejrzałem i tak samo zrobię z trzecią :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Pierwsza część była do pupy. Nudna i nie śmieszna. Drugiej części dzięki antyreklamie jaką zrobiła pierwsza nia obejrzałem i tak samo zrobię z trzecią :].to masz slabe poczucie humoru, mi sie 1 najbardziej podobala,za pierwszym razem jak ja ogladalem brecht byl niezly, 2 jakos nie przypadla mi do gustu,jakby na sile probowali zrobic cos smiesznego, 3 podobala mi sie ale chyba to za sprawa tego ze byla dobra obsada, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ten film to DNOOO. Naprawdę żenujący poziom humoru który może rozbawić niezbyt kumatego 13latka. Zmarnowany czas naszczęście przed monitorem a nie w kinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 1 czesc byla najlepsza 2 ze tak powiem dno 3 juz lepiej niz druga ale tez kiepsko Tak to jest z tego typu filmami, najlepsza z 3czesci byla reklamowka, a film okazal sie kiepski i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 1 byla najlepsza 2 tez spoko 3 troche gorsza ale tez zaj...czepista :) ogolnie super film :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 1 najlepsza, pozniej 3 i na koncu 2 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Abstra<span style="color:red;">[ciach!]</span>ąc nieco od tematu, nie wqrwia was, że niektóre filmy wchodza do polskich kin kilka miechów po premierze? Przecież ja ten film widziałem już ze 4 miechy temu 8O A Equilibruim to chyba z pół roku poślizgu miał:/ Co do scen, to najlepszy jest moment parodii ósmej mili i motyw z Jackosem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 kurcze juz prawie zapomnialem o tym filmie choc był niezły (majkel i stypa rox) ale przypomnieli mi o nim polscu dystrybytorzy ktorzy z połrocznym !!!!!!! opoznieniem wjechaliz nim do polskich kin toszto kpina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 w tym filmie brakowało dla mnie jeszcze śmiechów z podkładu dosłownie amerykański chumor były może 3 momenty śmieszne.film był kisza dla mnie pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...