PoGo Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ten film tez jest w pewnym stopniu specyficzny, pomijajac juz humor. Ale zeby sie dobrze polapac i kumac dowcipy to trzeba widziec te wszystkie inne filmy. Jak ktos nie widzial to sie nie bedzie smial :) No ale przyznaje film jest calkiem glupkowaty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 No przecież komedia ma być śmieszna, a nie inteligentna, nie? ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 1 część fajna i z każdą kolejną coraz gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Film jest smieszny jak sie go oglada w towarzystwie, do tego jeszcze najlepiej piwko jakies i zalewka bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 No przecież komedia ma być śmieszna, a nie inteligentna, nie? ;DSztuką jest zrobić inteligentną a zarazem śmieszną komedię. Jak dla mnie poziom filmu żenujący, humor debilny, akcje typu "dostał pałą w łep otrzepał się i poszedł dalej" nie bawią mnie już od dawna. Oglądałem wszystkie częsci i zgadzam się z opinią większości że 1 część jest najlepsza (chyba najmniej debilna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 No przecież komedia ma być śmieszna, a nie inteligentna, nie? ;DSztuką jest zrobić inteligentną a zarazem śmieszną komedię. Jak dla mnie poziom filmu żenujący, humor debilny, akcje typu "dostał pałą w łep otrzepał się i poszedł dalej" nie bawią mnie już od dawna. Oglądałem wszystkie częsci i zgadzam się z opinią większości że 1 część jest najlepsza (chyba najmniej debilna). moze i najmniej ale poziom "debilnosci" to tam był wysoki i mi to akurat nie przeszkadzało praktycznie z kazdej czesci miałem polew lajtowy IMO od najlepszdo gorszej cz 1>3>2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 ReDi przeciez ta seria to nie komedie a parodie ... wlasnie chodzi o to by smiac sie z dostania pala przez łeb i by wlasnie smiac sie z debilnosci opartych na normalnych filmach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ja naprzyklad tez przyznaje ze te filmy poprostu sa debilne. Ale to nie wyklucza tego ze mozna sie przy nich posmiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 E tam JaRule. Wu-tang clan jest :D Najlepsza akcja to chyba pojedynek i numer z kapturem :lol: Tez mi sie ta scena podobala. Mysle ze 1 i 3 sa najlepsze. 2 byla taka sobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...