tomasir Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witam. Czy jeśli nabęde płytę windowsa (oczywiście orginalną) z ksiażeczką na której jest orginalnie naniesiony cd-key a nie mam owej "naklejki" czy wówczas mój system jest całkowicie legalny? Bo z tego co pamiętam starsze wersje windy miały jedynie nadruki cd-key na linencjach, a nowsze już miały je na "naklejkach" stąd przy nowszych wersjach konieczna ona była... Proszę o pilną odpowiedź i wyrozumiałość modów jeśli podobny temat się już pojawił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 musisz miec w takim razie fv zakupu!!! jak masz oryginalna ksiązke +oryginalny nosnik+licencję naklejona na ksiązkę z SN+ fv zakupu... policja ci nie straszna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 A co w wypadku jeśli nie mam faORT: ORT: ORT: ktury? No i czy zamiast faktury może byc umowa kupna-sprzedaży Bo jeśli bez faktury jest to nielegalna wg microsoftu wersja to jakaś paranoja. Bo jeśli kupię "z drugeij ręki" to przecież ogromna liczba osób nie wystawi mi faORT: ORT: ORT: ktury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Nie masz pudełka na którym jest nalepione w dawnych wersjach windowsa ta nalepka. jesli to jest wersja OEM to nie mogl nikt ci jej sprzedać poza sklepem, gdzyz jest przypisana do nowego sprzetu. I wogole nigdy nie bedzie legalna... Jesli wersja box ... to moze bez fv przejdzie w razie kontroli... ale to nie microsoft ustala ze mają być FV tylko skarbówka... tych sweli sie trza czepiać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Jezeli rzeczywiscie kupiles ten Windows, zawsze mozesz bajerowac, ze np. sprzedales obudowe a naklejki nie mozna bylo zedrzec. Poza tym jak nie masz FV, to moze paragon. Poza tym jest ksiazeczka z kodem i nosnik - co powinno wystarczyc, ale jakby sie ktos upier****l to lipa... Tak w ogole to dobrze, ze cos masz. Poza tym nie wiem czy wersji OEM (chyba to o niej piszesz) mozna odsprzedawac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Może trochę się nie zrozumieliśmy. Ja tej windy jeszcze nie mam - tylko chciałem takowa kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...