kulka Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witam jestem tu nowy więc prosze o miłe przyjęcie ;) Tak więc przedstawie mój problem Mam Windows Xp pro. Procesor: AMD Athlon xp 2400+ Płyta główna: ESC KT600-A Grafika: Ati Radeon 9200 Wszystko instalowałem od nowa początkowo windowsa z servis packiem 1 i po zainstalowaniu sterowników do karty graficznej ikonki z Tlena mi uciekły ( pozatym na pulpicie też niektóre uciekały ) Myślałem że to wina sp.1 i sformatowałem dysk i wgrałem zwykłego wina xp pro. Lecz znowu ikonki od Tlena mi uciekły.... Pozatym zauważyłem że przy ikonkach np. w photoshopie, pojawiły sie kropki. Prosze o pomoc, dodam jeszcze zdjęcie: http://e-forum.us/problem.jpg Jeśli ktoś znał by przyczyne to prosze o odpowiedź tu albo na gg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Hieh... mam to samo :) Z tego co zauwazylem to to jest wina sterow do Radeona, bo co nowa werje sterow mam wiecej widocznych ikonek na pulpicie itd. Kiedys polowy ikonek na pulpicie nie mialem, teraz jest lepiej, brakuje tylko telna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...