e!Gr00bY Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witam. Mam problema z odtworzeniem Scary movie 3 w kopii TS-TCR. Wiecie może jakie pack z kodekami jest najbardziej pełny? Mam zainstalowanego ACE Mega Codec Pack. Pamieta ktoś adres stronki co sprawdzała jakich kodeków brakuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 SVCD , a program ktory sprawdza czym jest film zdekodowany to G-Spot. Moze ten zadziala filtr ale nie gwarantuje http://divx.pl/download.php?cmd=click&id=192 . Poszukaj sobie w necie czegos do svcd . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Użyłem Avicodeca, ale nic nie pomógł. Nadal nie odpala tego filmika :roll: Filtr nic nie pomógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Co ma miec wspolnego AviCodec, jak ten plik to MPG? Sprawdz K-Lite Codec Pack, a w nim opcje: Cyberlink DVD Decoder: Ligos MPEG-2 Decoder. Poza tym sciagnalem dobra wersje na 1 CD Avi 696MB (730 056 704) kodowany DivX'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 eee, panowie, ja proponuje http://fetmats.mine.nu/mplayer-win32-mingw...cvs20040317.exe odtwarza wszystko, i to bez dodatkowych kodeków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 K-Lite i wsystko gra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Użyłem Avicodeca, ale nic nie pomógł. Nadal nie odpala tego filmika :roll: Filtr nic nie pomógł. Looknij Tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Poza tym sciagnalem dobra wersje na 1 CD Avi 696MB (730 056 704) kodowany DivX'em oj piractwo a moderatorzy nic nie mowia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 sciagnal za sciany!! mial tam w ramce kopie zapasowa. a ty odrazu z piractwem wyjezdzasz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...