CrazyTomHero Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Mam pytanie czy ktos ma ten cooler i czy naprawde jest taki wydajny w porownaniu do np.Blue Orb'a? Oraz czy jest glosny..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Mam pytanie czy ktos ma ten cooler i czy naprawde jest taki wydajny w porownaniu do np.Blue Orb'a? Oraz czy jest glosny..? Ja mam :) Musze chyba w końcu zrobić porównanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Mam pytanie czy ktos ma ten cooler i czy naprawde jest taki wydajny w porownaniu do np.Blue Orb'a? Oraz czy jest glosny..? Ja mam tego coolerka i muszę przyznać, że jest bardzo wydajny (ale i głośny). :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 ja mam rónież i jest super i nie jest wcale taki głośny punkt widzenia zależy o punktu siedzenia :!: :P :P :P :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Jak myslicie - wystarczy do O/C Radeona 8500? W sumie radek mało się grzeje. Jak zobaczyłem radiator+wiatrak fabryczny to mocno poprawił mi sie humor :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Gr00bY Mazur"]Jak myslicie - wystarczy do O/C Radeona 8500? W sumie radek mało się grzeje. Jak zobaczyłem radiator+wiatrak fabryczny to mocno poprawił mi sie humor :-) Jak wystarcza do GF 2 Ultra, to do radeona spokojnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 a ja powiem to co mysle... chzanic crystal orba... juz wole jakis radiatorek od P II, nawet aluminiowy.. ale z drugiej strony jak ktos ma kase i nie ma miejsca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 tu popieram furmka. za 25zl kupisz Tiatana TTC D5TB i bedziesz mial poazdne chlodzenie 1000 razy lepsze od crystal orba!!!. Jak ci nie styknie to zaloz sobie WB na grafe a jak ci WB nie styknie to jeszcze pod WB podluz peltrzaka. Jezeli ci to nies tyknie to kup ciekly azot :) . IMHO trzeba byc po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ym (bez obrazy) zeby zaplacic 50zl za Blue ORBa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Różnica pomiędzy 25zł, a 50 zł jest nie jest decydującym czynnikiem. 50-60 zł to nie są duże pieniądze - biorąc pod uwagę jak ten wiatrak prezentuje się na karcie..... Masz moze linka ze screenshotem do tego TITANa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 wejdz na www.overclockers.prv.pl tam jest jego test i zdjecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...