spiderman6666 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witamy w naszej grupie i życzymy udanego liczenia i rywalizacji :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 heh, a wlasnie sie zastanawialem czemu zamiast piąć sie w gore, polecialem w dół hehehe Witamy:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 nikt sie nie odezwal jeszcze ale nowi koledzy na pewno tutaj zajrza p.s. ciekawe jaki jest powod zmiany grupy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 ja rowniez witam w imieniu swoim i swojego teamu. mam nadzieje ze nas polubicie na dobre i na zle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witam. Skąd ten nieoczekiwany transfer?? :o Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witam. Skąd ten nieoczekiwany transfer?? :o Pozdro. Wit all i dol;ączam sie do pytanka, bo juz zaczynam przywykac do tego że to od nas odchodzą do bladzkompa :/ update: heh witam goscia z palmą za sobą... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Moja bardzo się cieszyć, że Twoja być przyłączyć się do Tweak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witam. Skąd ten nieoczekiwany transfer?? :o Pozdro. Wit all i dol;ączam sie do pytanka, bo juz zaczynam przywykac do tego że to od nas odchodzą do bladzkompa :/ update: heh witam goscia z palmą za sobą... 8) no wlasnie, wszyscy od was do barwkompu to teraz taka wymiana transfer ;), bo to nie fair bylo troche, taki protest. no i tam po prostu za dobre teamy sa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ja też powitam i nawet ciesze sie że spadłem :P chyba pierwszy raz bo słabiakami nie jesteście ale i tak was złapie :D kiedyś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witam. Skąd ten nieoczekiwany transfer?? :o Pozdro. Wit all i dol;ączam sie do pytanka, bo juz zaczynam przywykac do tego że to od nas odchodzą do bladzkompa :/ update: heh witam goscia z palmą za sobą... 8) no wlasnie, wszyscy od was do barwkompu to teraz taka wymiana transfer ;), bo to nie fair bylo troche, taki protest. no i tam po prostu za dobre teamy sa ;) witam, witam :D a ile koledzy wysylaja WU na dzien :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 witam w iminiu ekipy fuxmen qPa sp. z.o.o i będziemy gonić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Po staropolsku Chlebem i solą, czym chata bogata :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witam w imieniu Bydgoszcz TEAM! Ponownie juz witalem w innym watku! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 no dobra, dobra, koniec zartow. prima aprilis ;) fajnie sie z wami liczylo przez ten dzien ;) zrobilismy kumplom z naszej grupy taki joke, mam nadzieje ze sie nie gniewacie 8) :D pozdroowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 buuuuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 e to lipa a szkoda bo mysląłem że nam pomogą zając należną nam pozycje wie ktoś może kiedy raptor znowu zacznie liczyc ?? bo bezniego starszna cienizna sie zrobiła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 no raczej a ten gość od spidera nie da się przekonać ??? moze za coś :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 i niech mi teraz ktos powie że ludzie z bladźkompa sa normalni :/ mówiłem ze to wał :/ barw to barw i NIC tego nie zmieni :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 no dobra, dobra, koniec zartow. prima aprilis ;) fajnie sie z wami liczylo przez ten dzien ;) zrobilismy kumplom z naszej grupy taki joke, mam nadzieje ze sie nie gniewacie 8) :D pozdroowka to, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, nie bylo zabawne!! :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Asz my się pośmiały, łoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 spoko nawet fajny JOKE pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 hehe, wiedziale ze bedzie sajgon, bo tweaki sie nie znaja na zartach... coz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Wypałuj się, śądź na beton i ............ Fajny żart, nie uważasz bo mie aż po ziemi roluje Wasza cała akcja wystartowała 31. III i podpinanie się do 1.IV to ostre naginanie, alo to tylko tak myślę na żarty bo cóż znaczy SETI na przciw wieczności oraz J.K.C.J to C.Z Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Meat tenderizer with depictions of Columbus' American landing and the Agriculture Building on the handle. (CHS 1957.615) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 FAK ;-) ou LOL ;-) to juz juz papa wracajcie do siebie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...