Skocz do zawartości
kazik2000

Otwarcie hipermarketu w Warszawie!!!! LOL!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Właśnie obejrzałem relację w wiadomościach. Nie wiem czy to było Media czy co, ale to co zobaczyłem mnie przeraziło 8O 8O 8O 8O

Co się dzieje z tymi ludźmi???? Rzucili jakieś lexmarki i odtwarzacze DVD za 100zł a oni mało się o to nie pozabijali!!!! Myślałem że przypadek w Łodzi (kiedyś tam) to był... przypadek, ale to się zaczyna robić regułą :(

Jak widziałem tych debili bięgnących głównym holem, przypomniał mi się skecz kabaretu Ani Mru Mru. Jednak co innego kabaret, a co innego rzeczywistość <----- ja tak myslałem.

Wielki LOL!!!! 8O

Jeśli moderzy uważają ten temat za przygłupi spokojnie kasujcie! Musiałem się wygadać bo poprostu jestem zszokowany. To jakaś psychoza! Ludzie wykupują cukier, wyrywają sobie sprzęt RTV i AGD!!!! Czyżby zbliżała się apokalipsa???? 8O :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widziałem tych debili bięgnących głównym holem, przypomniał mi się skecz kabaretu Ani Mru Mru. Jednak co innego kabaret, a co innego rzeczywistość <----- ja tak myslałem.

dokladnie to samo mialem przed oczyma :D

co z tymi ludzmi sie porobilo ? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe, tesh widzialem w TV :D

niezly czad, najlepszy byl ten koles co doslownie chodzil po ludziach jak na koncertach rockowych :lol:

zastanawialo mnie tez po co tam te kobiety co tak kwiczaly w scisku przyszly :?

jedyne co moge powiedziec po tym co obejrzalem to to ze glupota ludzka nie zna granic, jezus ale debile, pozabijac sie o pare zlotych :? GO POLAND GO ! :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam lekturę:

PSYCHOLOGIA I ŻYCIE - Philip G. Zimbardo Floyd L. Ruch

Tam się chłopaki dowiecie, dlaczego ludzie tak się dziwnie zachowują.

Prawdopodobnie, gdybyście znaleźli się w takiej sytuacji anonimowo i mileibyście (wg. waszej subiektywnej oceny) szansę kupienia czegoś w takiej okazyjnej cenie, to zaręczam, że bieglibyście w tym tłumie przepychając się jak inni! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekajcie czekajcie ... obok mnie budują teraz C.H. ARKADIA -- super-hiper-ultra-mega-turbo-wszystko w jednym.

wieksze kilka razy od Klif-a ... zobaczymy co tam bedzie sie dzialo ... bo na bank bedzie akcja promocyjna np. na wejscie 100zł. bon na @LL ...

oj sie bedzie dzialo - tym bardziej ze widze ten bajzel (w budowie) z tarasu :P

(zrobie obszerna dokumentacje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz, ale psychologia psychologią, a dzicz dziczą! Przecież właściciel dobrze wiedział że tak będzie, bo to nie pierwszy przypadek. Gdyby obejrzał tą wiadomość ktoś z "cywilizowanego" kraju to by się zaczął zastanawiać czy u nas jest tak źle, że jak coś rzucą na półki to tłum gotów się pozabijać o nie!

To tak jak za poprzedniej "demokracji" jak rzucili mięso to ludzie jak zwierzyna! Kto pierwszy ten lepszy. Po trupach.

Kobiety, starcy??? Po co? Przecież te drechole w holu biegli jak na jakiejś zadymie. Kto pierwszy ten lepszy, bo cwel-właściciel najpierw mamił cudownymi cenami, a potem wystawił na półki szczątkową ilość towaru!

Ech, szkoda słow normalnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz, ale psychologia psychologią, a dzicz dziczą! Przecież właściciel dobrze wiedział że tak będzie, bo to nie pierwszy przypadek. Gdyby obejrzał tą wiadomość ktoś z "cywilizowanego" kraju to by się zaczął zastanawiać czy u nas jest tak źle, że jak coś rzucą na półki to tłum gotów się pozabijać o nie!

To tak jak za poprzedniej "demokracji" jak rzucili mięso to ludzie jak zwierzyna! Kto pierwszy ten lepszy. Po trupach.

Kobiety, starcy??? Po co? Przecież te drechole w holu biegli jak na jakiejś zadymie. Kto pierwszy ten lepszy, bo cwel-właściciel najpierw mamił cudownymi cenami, a potem wystawił na półki szczątkową ilość towaru!

Ech, szkoda słow normalnie

Co Ty opowiadasz?!

Widziałem relację z promocji sklepu z ubraniami. Wszystko działo się chyba w Niemczech. Ubierzesz się za free ale trzeba wejść do sklepu nago!

Wiesz ilu chętnych było? Cały maraton gołodupców leciał z uśmiechem na ustach!

Powiem Wam coś jeszcze: Polakom się wydaje, że są JAKIMŚ WYJĄTKOWYM NARODEM. Te wszystkie rzeczy zdarzają się wszędzie a Polacy, jak i inne nacje mają wśród swoich szeregów ludzi rozważnych, jak i oszołomów. Ot, co :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, może ja jestem taki nieświadomy, albo moje poglądy troche staroświeckie ;)

Czego to ludzie nie zrobią żeby sie dorobić.... a jak nie dadzą rady, to co im zostaje?? Maraton w hipermarkecie :)))))))

Tak btw. to nie uważam się za "naród wybrany", bo niby dlaczego miałoby tak być???

Tak czy siak nic o wywalonych drzwiach wejściowych nie mówili :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszy bajer to ludzie (starsi) gloszacy texty typu "musze kupic to urzadzenie" albo "kupie sobie taki aparat" heh i to jest dopiero LOL! bo jak wiesz co do czego i z czym to ok, chcesz zaoszczedzic i sie zresz z innymi. Ale ci nawet nie wiedzielei do czego to sie uzywa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niewiem po co taka reklama chyba zeby sklep od razu po takiej promocji zamkneli z powodu masowego zabojstwa za dvd po 99 zl, ale coz co kto lubi o_O

Reklama jest po to, żeby zwiększyć dochody, a najlepsza reklama jest darmowa. Nikt za nią nie płacił, a sklep pojawił się w każdych wiadomościach na każdym kanale. Ludzie mają wielkie łby na karku, bo nawet lekkie zniszczenia jakie odnoszą sklepy, to grosze w przypadku zysku jaki przyniesie taka promocja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi