Johny_85 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Pojawił sie w 4max za 345zł. Ludzi pogieło i to ostro. Niestety nie stac mnie na niego i wielu forumowiczów zapewne tez:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 No sprzęt wypasiony, ale ta cena ... Już wole swój prosty regulatorek na potencjonometrach. Niby to samo robi, bez zbędnych wodotrysków, a cena 50x mniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 co do cen w 4max to one zawsze sa mocno zawyzone. oni staraja sie zarobic nieprzywoicie za duzo na wszystkim, zwlaszcza na nowosciach i maja bardzo duza marze. a dobrym przykladem niech bedzie moja obudowa. rzecz sie dziala okolo roku temu. w 4maxie kosztowala ona wtedy ok 1500 pln, a w USA 165$ - ja kupilem w USA, zaplacilem za przesylke, i inne oplaty graniczne itp i w sumie cena wyniosla mnie mniej niz 900 PLN za taka sama obudowe. 600 PLN roznicy!!! - na tym zarabiaja - zdzieraja ceny jak moga. arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 A ten tam Hardcano to co robi, że tyle ciaćków stoi? Tańczy, śpiewa, recytuje, daje d..y i gotuje? Krawaty wiąże, usuwa ciąże? A najlepsze, że ktoś to może naprawdę kupić :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 A ten tam Hardcano to co robi, że tyle ciaćków stoi? Tańczy, śpiewa, recytuje, daje d..y i gotuje? Krawaty wiąże, usuwa ciąże? A najlepsze, że ktoś to może naprawdę kupić :> nie jest on polaczniem kola gospodyn wiejskich z siostra salowa, ale funkcje ma podobne ;) cena jest mocno przegieta, ale w stanach tez kosztuje on 80-90$. za taka kase go nie kupie choc bardzo mi sie podoba. poszukam czegos tanszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 To jest taki wichajster do kręcenia wiatrakatorami szybciej, wolniej, głębiej, ja, ja Hilda, einfach super, schneller, oui? Na Demony Chaosu, za 45 pln można zasię zmajstrować takie coś samemu, na dowolną ilość wiatrakatorów, nie przejmować się gwarancjami i takimi tam bzdetami, a "zaoszczędzone" w ten sposób 300 pln wydać na szampana i półnagie hurysy albo (dla nieletnich) wagon chrupek z pokemonami. Może dlatego, że to ładne i hamerykańskie, to takie drogie? Albo ma jakieś ukryte funkcje typu automatyczna sekretarka, ekspres do kawy albo kasownik MZK? Albo do każdego dodają maszynę do lodów (skojarzenia dowolne)? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 fajne cacko ale nie za tą cene :? pogielo ich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 o lol ~350zl 8O lol i tyle :/ kto to kupi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Towar jest tyle wart za ile sie go sprzeda....;) ale ich rzeczywiscie pogieło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 tu macie recke : http://mod-works.com/content.php?article.26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatic Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Naprawde bardzo udany sprzet jednak cena jest zabójcza, ciekawe kiedy osiagnie jakąś cene na poziome 200 zl lub jeszcze niższą ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Powiem szczerze ze widziałem na CeBIT 100% lepsze panele które już niedługo będą w Polsce dostępne za około 175 zł bliższych informacji nie mogę narazie udzielać ale zobaczycie niedługo w sklepie na Reality (to nie reklama) TT to wodotrysk a nc pozatym chyba że poprostu nie mieć swojej inwencji twórczej w modowanie i poprosu używać gotowca który ma all w sobie i nic nie ma w sobie oprócz wyglądu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Thorn, to naprawde nic osobistego, ale jako naczelny serwisu www (obojetnie jakiego) i osobnik rasy ludzkiej, ktory juz dawno temu ukonczyl (?) szkole podst. moglbys sie nauczyc podstawowych zasad interpunkcji. Twoje posty, arty to jeden wielki belkot. A szkoda, bo tresci ktore przekazujesz sa (?) interesujace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Thorn, to naprawde nic osobistego, ale jako naczelny serwisu www (obojetnie jakiego) i osobnik rasy ludzkiej, ktory juz dawno temu ukonczyl (?) szkole podst. moglbys sie nauczyc podstawowych zasad interpunkcji. Twoje posty, arty to jeden wielki belkot. A szkoda, bo tresci ktore przekazujesz sa (?) interesujace...ale to forum a nie sprawdzian z języka polskiego chyba ? a pisze tak jak mi się chce w danej chwili :) nieraz poważnie nieraz nie :D a z interpunkcją zawsze miałem problem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatic Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Powiem szczerze ze widziałem na CeBIT 100% lepsze panele które już niedługo będą w Polsce dostępne za około 175 zł bliższych informacji nie mogę narazie udzielać ale zobaczycie niedługo w sklepie na Reality (to nie reklama) TT to wodotrysk a nc pozatym chyba że poprostu nie mieć swojej inwencji twórczej w modowanie i poprosu używać gotowca który ma all w sobie i nic nie ma w sobie oprócz wyglądu :P bla bla bla z tego co wiem to HC12 tez nie miało przekroczyć ceny 200 zł, jednak Polskie reallia szybko rozwiały wszelkie watpliwości, co do tego czy to jest wodotrysk, kwestia gustu. Zauwazyłem tez jedną prawidłowość, za jak tylko jest jakies halo, które nie jest wokól Twojej osoby to juz jest do [gluteus maximus]. Jesteś poprostu super, hiper ideałem, który potrafi wszystkich zadowolić, wszystkim zaimponowac a nie potrafiłeś przyslać głupiej zapinki do bloków, którą obiecałeś. Co do Twoich paneli, które mają być na Twoim serwisie ( oczywiście to nie była reklama) jeżeli beda lepsze od HC12 i za ta cene to ja poprosze dwa odrazu. Pamietaj mają byc lepsze i ładniejsze :!: Hawe a nijc dej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 lunatic => za granica h12 tez kosztuje podobna kase 80$ lub 70E. szkoda, ze tt tak przegielo z cena. mam nadzieje, ze pokaze sie cos ciekawszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatic Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ale to jest chwilowe, przecież koszt wyprodukowania zamyka się na nasze około 7080 zł. Reszte trzeba placić za marke, stylistów, inżynierów. Poczekajmy jakies 3 miesiace Tt zrozumi ze nie ma szans z taka kwota zwojowac rynku i ceny polecą w dół. Kwestia czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 miejmy nadzieje, ze zjedzie z cena do powiedzmy 200pln, bo to jest jeszcze w miare rozsadna kwota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 tez sie na niego zamierzalem .. bo mi sie podoba ale cena zabiła .. chyab wciagne czarnego AeroGate'a II ... albo poczekam moze stanieje to troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASTE Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 wydaje mi się że bedzie taniej bo cena szokuje wszystkich i jeśli ma być sprzedarz musi być taniej - miejmy tylko nadzieje że jak najszybciej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASTE Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 a jednak cena nie przestraszyła wszystkich w 4maxie poszło to jak świerze bułeczki a mieli dość troche tego na stanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Moj kumpel kupil wlsnie w 4maxie to cos i jest w siodmym niebie - on lubi takie swiecace bajerki i ten hardcano BARDZO mu podszedl... Dla mnie to cena jest co najmniej o polowe przesadzona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASTE Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Moj kumpel kupil wlsnie w 4maxie to cos i jest w siodmym niebie - on lubi takie swiecace bajerki i ten hardcano BARDZO mu podszedl... Dla mnie to cena jest co najmniej o polowe przesadzona... bo serio fajnie wygląda ten bajer szkoda że taki drogi - ale takie są realia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Realia czego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASTE Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 realia polskiego rynku... w sumie w koszty nie wchodzi sama cena produktu + marża, ale jeszcze transport, opłaty celne i inne tego typu sprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Pewnikiem przez Zimbabwe, Kazachstan, Grenlandię i Przylądek Horn to ślą przy pomocy siedemnastu pośredników i pięciu firm kurierskich, że im 345 pln wychodzi. Ale i tak ktoś to kupuje, co cały czas bardzo mnie śmieszy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 LOL widzieliscie cene Aquariusa III? bloczek wyglada jak CPC tylko aluminiowy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatic Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 LOL widzieliscie cene Aquariusa III? bloczek wyglada jak CPC tylko aluminiowy :mrgreen: Cena jest zabójcza ale : "Blok wodny: Wymiary: 65 x 55 x 15,5 mm (długość x szerokość x wysokość) Materiał: czysta miedź powlekana materiałem zapobiegającym przed pokryciem się patyną Waga: 0,54 kg....." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 to jak zwykle nie doczytalem... :roll: ale wygladal jakos tak.... dziwnie. moj blad w kazdym razie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASTE Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Pewnikiem przez Zimbabwe, Kazachstan, Grenlandię i Przylądek Horn to ślą przy pomocy siedemnastu pośredników i pięciu firm kurierskich, że im 345 pln wychodzi. Ale i tak ktoś to kupuje, co cały czas bardzo mnie śmieszy :> hmmm... nie badzo - idzie to bezpośrednio od producenta, ale jakby zamawiali po 1 sztuce to uwierz mi było by 2 razy tyle :] a jak zamawiaja to cały kontener sprzętu około 1 tony wiec sobie przelicz ile to kosztuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...