EdekZKK Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Temat moze i walkowany x razy, ale to sie wciaz zmienia. :roll: Szukam proca w okolicy 350,- (max 400,-). Raczej nowe/na gwarancji. Zaznaczam ze nie pogardzilbym darmowa nadwyzka mocy w postaci OC :wink: (MOBO Epox 8RDA3+). Jakie sa wasze typy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Bartek 2500+ ? lub 1700+ (lub 1800+) tylko ze... Mobile 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Bartona 2500+ i na szynie 196 mam już prawie AMD 3200+, jak sobie pomyślę, że dałem ciała z pamiątkami to tracę apetyt nawet na browar Duron 1400 z dobrej seri i po zapoznaniu się na Tweaku z tematem, odblokować i kręcić Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Duron 1400 Athlon 1700+ Athlon 2000+ Thorton Athlon 2500+ (M) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekZKK Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 A z tego bartka to jakich numerow wygladac zeby cos podciagnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Np AQYHA - ja mam takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekZKK Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 wojs a co powiesz na AQXEA? Akurat na gieldzie jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 wojs a co powiesz na AQXEA? Akurat na gieldzie jest :) ver Mobile - możesz brać jakikolwiek w ciemno (Barton 2500+ M) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 wojs a co powiesz na AQXEA? Akurat na gieldzie jest :) ver Mobile - możesz brać jakikolwiek w ciemno (Barton 2500+ M) Wiesz, co? Tu jest topic o seriach Athlonów. W nim jest link do bardzo dużej skarbnicy wiedzy na ten temat. Konkretnie, to jest tam uszeregowanie serii wg. potencjału podkręcania :) Tu jest link: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=659...highlight=aqyha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekZKK Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 wojs a co powiesz na AQXEA? Akurat na gieldzie jest :) ver Mobile - możesz brać jakikolwiek w ciemno (Barton 2500+ M) Jesteś pewien ze to mobile? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=67555 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekZKK Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 BIG THX wojs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 wojs a co powiesz na AQXEA? Akurat na gieldzie jest :) ver Mobile - możesz brać jakikolwiek w ciemno (Barton 2500+ M) Jesteś pewien ze to mobile? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=67555 Nie, koleś pisze, że dopiero zamierza kupić wersję "M" 166X11 przy 1,45V, to wcale nie rewelacja. Mój chodzi tak na 1,25V!!! Myślę jednak, że na 1,7V powinieneś z niego wycisnąć te 3200+ PAMIĘTAJ JEDNAK, ŻE TU NIE MA DOKŁADNYCH REGUŁ. KAŻDA SZTUKA W OBRĘBIE SERII MOŻE MIEĆ NIECO INNY POTENCJAŁ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 te mobile na 1.25V są niezłe, słabsze sztuki na 1.45V nie wyróżniają sięod zwykłych nie mobilnych a sądroższe o tęstówę, którąlepiej przeznaczyć na lepsze pamięci. najlepiej cenowo wychodzi sięna thortonie 200+ jeśli da się modować. jak kasa pozwala to athlona 64 od razu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brus Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 2500+/1.45 from Newegg.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ja też zastanawiam sie nad wymiana mojego antka na jakiegoś M-a :) Stąd pytanie : sporo gadacie o tych Bartonach 2500M a niewiele o 1800XP M - a to właśnie nim jestem zainteresowany :) Kto ma tego 1800XP M ? Jakie są jego możliwości , ile MHZ da sie wycisnąć. Obecnie mam 2000MHz a chciałbym docelowo 2500-2600MHz mieć. czekam na opinie ! THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ekonomicznie - Thorton 2000+ lub 2200+ i odblokowac cache -> Barton Cena/Wydajnosc - Barton 2500+ Wydajnosc, bez wzgledu na cene - Barton 2500+ M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ja bym na twoim miejscy dolozyl i wzial 2500+ bo mam go i jest bardzo dobry do krecenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Cały w tym ambaras aby czworo chciało na raz cpu, mobo, ram, zasiłka ja - ciała dałem kupując słabe pamiątfki tłumczę się tylko tym, że jeszcze nie śmigałem tak po forach Tweaka i PCmaniaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaho Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ja mam tego athlona 2500+ aqxea 0403 i nie wstaje juz przy 180 fsb na asus a7n8x delux :( pamiatki kingstony ddr400 zasilacz huntkey 400 aktywne pfc.mysle nad przesiadka na mobile 2500+ i tu pytanko czy on pujdzie na fsb 200*11(def to 266mhz) bo tak chce bardzo zrobic synchro z pamiatkami:) dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33457 A może palnij się tu z tym problemem, może to bardziej leży po stronie płyta>cpu, płyta>ram, płyta>cosik tam Jak długo masz tego Bartona, może trzeba mu czasu na wygrzanie chociaż 180 to on powinien z palcem w du.... i synchro. Ja myślałem, że u mnie pupa blada a tu taki problem, chwal proca swego możesz mieć gorszego Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaho Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 dzieki ten post o asus a7n8x juz przegladalem (bardzo dobry jest)a jeszcze jedno przed chwila próbowalem zapuscic procka na 11*192 i wiecie co poszedl wyswietlil 3200+:):)ale zwiecha przy ladowaniu windy pamiatki ok sprawdzane memtestem .przy kolejnej próbie odpalenia na 19? mhz juz niewstal:( i co wy na to dodam ze komp chodzil od dwóch dni bez wylaczania pewnie sie dobrze wygrzal.moje pytanie jest takie czy pozbyc sie tego procka i postawic na 2500+xp-m czy szukac lepszej seri tego samego proca czy moze jeszcze cos z tym zrobic?a i co do mojej plyty asus a7n8x delux czy ona jest dobra do o/c.mialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> nf7-s ale uslyszalem od dwóch sprzedajacych z rzedu ze sa z abitem straszne klopoty z serwisem i mozna czekac na naprawe nawet ponad 3 michy:(stad mój wybór czyba uzasadniony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 a ten 1800 (mobile oczywiscie) to jest barton czy thoruighbred czy jak to sie tam pisze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 chyba thorton......nie sadze aby byly Bartony 1800+M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...