zembol Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 pompka standardowo przeznaczona jest do pracy w pozimie , czy mozna ta pompke obrucic tak aby os byla pionowo ( przewod ssacy mial bym skierowany do gory do bloku , a wylot pionowo do nagrzewnicy , co wprowadzilo by spory porzadke w ulorzeniu przewodw w obudowie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ja ustawialem ja na wszystkie mozliwe systemy i pompowala wode . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 tak pompuje sam sprawdzalem , ale jak to sie ma do zurzywania wirnika ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Teoretycznie nic bo oska jest mocnao docisnieta do scianek i nie powinna kolebotac czy cos w tym stylu . Wiem ze pompy od Co musza byc polozone horyzontalnie ale to zupelnie inne konstrukcje ;/ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...