uniu Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Witam, mam problem. Chcialbym spytac, moze sie juz ktos z tym spotkal. Chodzi o to ze jak podlaczam kabel do TV (zwykly tv), do karty (Radeon 9700) to zaraz po restarcie obraz sie zupelnie wykaszania. To znaczy jest czytelny, ale mocno zwerzony, przesuniety. Nieda sie praktycznie go ustawic. Pozniej jak system sie zaladuje wszystko jest juz OK. Jeszcze jedno , jak wylacze kabel od TV to jest OK caly czas. (Oczywiscie kabel wlaczai wylacz przy wylaczonym kompie) Prosze o pomoc bo karte mam 2 dni i ine wiem czy to nie jest aby jakas usterka, a juz raz byla na gwarancji. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 NIe przejmuj sie to zupelnie normalne. U mnie na Radku 9100 i podlaczeniu kabla do RV obraz rowniez jest zwezony. Zwiazane to jest z tym ze TV jest brany jako glowny wyswietlacz a monitor jako 2. Wiec na monitorze obraz jest dostosowywany do obrazu na TV i stad te odksztalcenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uniu Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 wielkie dzieki, kamien spadl mi z serca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 NIe przejmuj sie to zupelnie normalne. U mnie na Radku 9100 i podlaczeniu kabla do RV obraz rowniez jest zwezony. Zwiazane to jest z tym ze TV jest brany jako glowny wyswietlacz a monitor jako 2. Wiec na monitorze obraz jest dostosowywany do obrazu na TV i stad te odksztalcenia. Heh uspokoiles mnie powiem ci :wink: Mam to samo co opisuje autor topica i myslalem ze cos jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...