samsung999 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 mam athlona 2500+boxa i temperature mam na 50 stopni czy to aby nie za dużo?pytam bo niedawno kompa kupilem i sie nie znam za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Jezeli nie masz dodatkowych wentylatorow w obudowie to temp. wydaje sie prawidlowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 SZUKAJ...temat temperatury na Bartonie 2500+ był poruszany tysiace razy......a tak pozatym 50 stopni .....wszystko jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung999 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 dobra dzieki za odpowiedz bo juz sie troche wystraszylem ale teraz znowu nie wiem czy mam dokupywac jakis wentylator czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...