Sadzior Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 mam problem ze sterownikami do radweona 9700 PRO. Ściągnąłem Omegi 2.5.30 ale nieopatrznie nainstalowałem je na stare catcalysty 3.6. Podczas instalacji wywaliło mi: program instalacyjny nie mógł zakończyć instalacji. Spróbój użyć standardowego sterownika VGA dla karty graficznej przed uruchomieniem programu instalacyjnegoCo mam teraz robić??? Gdy teraz próboje zainstalować stare catalysty to pojawie sie ten sam błąd, a we właściwościach karty są niedostępne dla każdej funkcji :cry: :cry:[/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 mam problem ze sterownikami do radweona 9700 PRO. Ściągnąłem Omegi 2.5.30 ale nieopatrznie nainstalowałem je na stare catcalysty 3.6. Podczas instalacji wywaliło mi: program instalacyjny nie mógł zakończyć instalacji. Spróbój użyć standardowego sterownika VGA dla karty graficznej przed uruchomieniem programu instalacyjnegoCo mam teraz robić??? Gdy teraz próboje zainstalować stare catalysty to pojawie sie ten sam błąd, a we właściwościach karty są niedostępne dla każdej funkcji :cry: :cry:[/code] 1. Z http://www.driverheaven.net/cleaner/ sciągnać Driver Cleanera 2. Start->Panel Sterowania->Dodaj/Usuń Programy i odinstaluj ATI Display Driver 3. Reboot i uruchamiasz w trybie awaryjnym 4. Ignorujesz info o wykryciu karty itd, uruchamiasz Driver Cleanera i usuwasz sterowniki ATI 5. Reboot, już w normalnym trybie, ponownie ignorujesz wykrycię sprzętu i instalujesz od nowa Omegi/Catalysty/DNA lub co tam chcesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadzior Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 nie mam ati display drivera :?: :?: :?: poza tym nie moge wejść w tryb awaryjny- cały czas jest czarny ekran :?: w driver cleaner nie znajduje kilkunastu plików :cry: co ja mam robić?? Czy nie ma jakiegoś sposobu na wywalenie sterów z rejestru albo cos w tym stylu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 nie mam ati display drivera :?: :?: :?: poza tym nie moge wejść w tryb awaryjny- cały czas jest czarny ekran :?: w driver cleaner nie znajduje kilkunastu plików :cry: co ja mam robić?? Czy nie ma jakiegoś sposobu na wywalenie sterów z rejestru albo cos w tym stylu? To zrób to w normalnym trybie. Co masz na myśli, że driver clenaer nie znajduje kilkunastu plików? Jest, ale to dość żmudny proces. Opis poniżej http://www.driverheaven.net/showthread.php...=&threadid=8053 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...