Lisek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Tylko teraz chłopaki nie mówicie że się Wam nie podobam - świeża fotka, dopiero strzelana ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 hehehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 To Ty sprzed kilku lat?? :) No. Mnie się podoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 To Ty sprzed kilku lat?? :) No. Mnie się podoba :wink: No co ty? :) To aktualna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Nie wierzę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Dobra nikt jej chyba jeszcze nie widział(poza mną), więc masz jeszcze szansę wrócić do poprzedniej fotki :) .Bo już sobie wyobrażam jaką wrzawę nią (tym Batmanem) wywołasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Fajny ten Spiderman :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 lisek dlaczego zmieniles fotke ? Ja odnosze wrazenie ze latwo cie do czegos zniechecic ! Tak jak z ta fotka ! Byla ona ok ale to ze kilka osob sie przywalilo spowodowalo to ze teraz masz inna ! Slaby charakter ? Nie rozumiem twojego postepowania ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Jak bym postepowal tak jak Ty to bym juz dawno sie powiesil albo opuscil to forum :) Tu tyle osob mnie nie lubi :) hehe ale ja sie tym nie przejmuje ! I Tobie radze tez sie nie przejmowac glupim pisaniem ! A przyjmowac krytyke jaka ona by nie byla z honorem i przekonaniem ze to co robisz jest sluszne ! Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ta fotka jest genialna :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Lisek, wroc do poprzedniej foty, bylo OK Nie ma czego sie wstydzic pokazujac sie (moze z moim wyjatkiem, plecy mam ladniejsze niz morde) Najlepiej by bylo jakby wszyscy mieli swoje foty IMHO. Ale wiem ze to niemozliwe :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Lisek, wroc do poprzedniej foty, bylo OK Nie ma czego sie wstydzic pokazujac sie (...) Popieram! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ja też jestem za powrotem do tamtej fotki... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 lisek dlaczego zmieniles fotke ? Ja odnosze wrazenie ze latwo cie do czegos zniechecic ! Tak jak z ta fotka ! Byla ona ok ale to ze kilka osob sie przywalilo spowodowalo to ze teraz masz inna ! Slaby charakter ? Taa, jasne :) Dorób sobie jakąś inną ideologię... Nie rozumiem twojego postepowania ! Nie musisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Taa, jasne :) Dorób sobie jakąś inną ideologię... szkoda ze ta najlepiej pasuje ! A slowo ideologia tu raczej nie pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 loodzie-powzoocajcie swoej zdjecia, bo loobie widziec z kim gadam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Liske tamto zdjęcie było o wiele lepsze :D a tym może tylko wywołać niepotrzebne dyskusje [chyba że robisz to specjlanie :twisted: ] bo mi się zaczyna wydawać że sobie zaczynasz z wszystkichm robić jakieś jaja :D heh... Jak bym postepowal tak jak Ty to bym juz dawno sie powiesil albo opuscil to forum Tu tyle osob mnie nie lubi hehe ale ja sie tym nie przejmuje ! I Tobie radze tez sie nie przejmowac glupim pisaniem ! A przyjmowac krytyke jaka ona by nie byla z honorem i przekonaniem ze to co robisz jest sluszne ! Pozdro Zgadzam się z tobą libero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgadzam się z tobą libero W jakiej kwesti ? Tu tyle osob mnie nie lubi hehe ale ja sie tym nie przejmuje ! Czy w tej ? I Tobie radze tez sie nie przejmowac glupim pisaniem ! A przyjmowac krytyke jaka ona by nie byla z honorem i przekonaniem ze to co robisz jest sluszne ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 To Ty sprzed kilku lat?? :) No. Mnie się podoba :wink: No co ty? :) To aktualna :) bez kitu byles na zlocie fanow badmana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 libero zgadzam się w tym żeby się nie przejmować ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Może i ja ulegnę modzie i dam swoje zdjęcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Może i ja ulegnę modzie i dam swoje zdjęcie? A czemu nie ! Pod warunkiem ze jestes w stanie zniesc potencjalna krytyke ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Krytyka mi wisi, wystarczy mi, że się mojej dziewczynie podobam :D Ok, zaraz dam tą fotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Krytyka mi wisi, wystarczy mi, że się mojej dziewczynie podobam :D Ok, zaraz dam tą fotę. Sluszne myslenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 gdyby wszyscy byli piekni i bogaci nie napisano by wielu powiesci nie nakrecono wielu filmow chociaz z drugiej strony skoro nie wszyscy sa piekni i bogaci tym samym takze nie nakrecono wielu filmowi nie napisano wielu ksiazek ;]]] :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: lisek - obecna fotka OK, ale ja pozostalbym na twoim miejscu przy tamtej. jezeli mialbym sprawny aparat, tez zamiescilbym na forum swoja fotke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: lisek - obecna fotka OK, ale ja pozostalbym na twoim miejscu przy tamtej. jezeli mialbym sprawny aparat, tez zamiescilbym na forum swoja fotke... Jak zobaczyłem tą, od razu wiedzialem gdzie ma sie znalezc :P Jak mi sie zmieni zdanie to zmienie moze na jeszcze innom :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 loodzie-powzoocajcie swoej zdjecia, bo loobie widziec z kim gadam ;)Popieram. ( Już kilka osób powrzucało swoje fotki i niech zrobią to następni - a ty Lisek wróć do swojej poprzedniej bo była OK, nie przejmuj się gadaniem "dzieciaków") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Lisek, wroc do poprzedniej foty, bylo OK Nie ma czego sie wstydzic pokazujac sie (...) Popieram! Tamta fotka była zajerombista :D trzeba było nie zmieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Ja tesh mam sfoje zdjecie ,tyle ze w wieku 7lat i troshku podrasowane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...