Skocz do zawartości
Lisek

Aaaa mam nową fotkę :P

Rekomendowane odpowiedzi

Jak bym postepowal tak jak Ty to bym juz dawno sie powiesil albo opuscil to forum :) Tu tyle osob mnie nie lubi :) hehe ale ja sie tym nie przejmuje !

I Tobie radze tez sie nie przejmowac glupim pisaniem !

A przyjmowac krytyke jaka ona by nie byla z honorem i przekonaniem ze to co robisz jest sluszne !

Pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lisek, wroc do poprzedniej foty, bylo OK

Nie ma czego sie wstydzic pokazujac sie (moze z moim wyjatkiem, plecy mam ladniejsze niz morde)

Najlepiej by bylo jakby wszyscy mieli swoje foty IMHO.

Ale wiem ze to niemozliwe :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lisek dlaczego zmieniles fotke ? 

Ja odnosze wrazenie ze latwo cie do czegos zniechecic ! 

Tak jak z ta fotka  ! Byla ona ok ale to ze kilka osob sie przywalilo spowodowalo to ze teraz masz inna ! Slaby charakter  ?

Taa, jasne :) Dorób sobie jakąś inną ideologię...

Nie rozumiem twojego postepowania !

Nie musisz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liske tamto zdjęcie było o wiele lepsze :D a tym może tylko wywołać niepotrzebne dyskusje [chyba że robisz to specjlanie :twisted: ] bo mi się zaczyna wydawać że sobie zaczynasz z wszystkichm robić jakieś jaja :D heh...

Jak bym postepowal tak jak Ty to bym juz dawno sie powiesil albo opuscil to forum  Tu tyle osob mnie nie lubi  hehe ale ja sie tym nie przejmuje ! 

A przyjmowac krytyke jaka ona by nie byla z honorem i przekonaniem ze to co robisz jest sluszne ! 

Pozdro

Zgadzam się z tobą libero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z tobą libero

W jakiej kwesti ?

Tu tyle osob mnie nie lubi  hehe ale ja sie tym nie przejmuje !

Czy w tej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby wszyscy byli piekni i bogaci nie napisano by wielu powiesci nie nakrecono wielu filmow chociaz z drugiej strony skoro nie wszyscy sa piekni i bogaci tym samym takze nie nakrecono wielu filmowi nie napisano wielu ksiazek ;]]] :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: lisek - obecna fotka OK, ale ja pozostalbym na twoim miejscu przy tamtej. jezeli mialbym sprawny aparat, tez zamiescilbym na forum swoja fotke...

Jak zobaczyłem tą, od razu wiedzialem gdzie ma sie znalezc :P Jak mi sie zmieni zdanie to zmienie moze na jeszcze innom :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

loodzie-powzoocajcie swoej zdjecia, bo loobie widziec z kim gadam ;)

Popieram. ( Już kilka osób powrzucało swoje fotki i niech zrobią to następni - a ty Lisek wróć do swojej poprzedniej bo była OK, nie przejmuj się gadaniem "dzieciaków")

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi