yotomeczek Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Na razie przoduje ... zresztą zobaczcie sami Niejaki Lasac http://www.xtremesystems.org/forums/showth...25&pagenumber=4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 R-E-S-P-E-C-T ( 8) 8) 8) ) na t-bredzie robione... zobaczymy ile pociane na moim AIUHB z 23 tyg :lol: ale musi mniec naaaaaprawde dobre ramy gosc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Chyba zaczne skladac kase na taka plyte dfi i jakies pozadne ramy... nie no moj abicik to jest kishka w porownaniu do tego sprzetu... ! ! ! R E S P E C T ! ! ! ps no jeszcze by sie przyadla prometeia cooling, ale na to mnie nie stac, chyba ze berkut zacznie handlowac swoim homemade freeon cooling system :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ja tam i tak uwazam ze kupowanie teraz plyty pod amd mija sie z celem(oczywscie jezeli masz cos pokoroju kt 333/kt 400(a)) bo i tak w wakacje wiekszasc forum pewnie bedzie obkupione radkami 9800 i antkami 64 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 nalezy jeszcze tylko wspomniec iz to jest ASYNC 5:4,czyli pamiec chodzi na 241Mhz (482Mhz DDR), Single Channel. do tego raczej wyjatkowa plyta rowniez, bowiem nie kazda toleruje dzielniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Chyba zaczne skladac kase na taka plyte dfi This is my best FSB with my old Abit NF7-S 2.0 hmm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ladne, ale to asynchro i do tego niestabilne :wink:, choc dowodzi to faktu ze Abit tez potrafi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Wreszcie ktoś kompetentny wziął Abita w swoje ręce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ! ! ! R E S P E C T ! ! ! pocisnoł niezle ja tez chcem tyle :) swoją drogą to ładnie mu sie ten a64 pokrecił z cfg 2600 na 1.7v ten tez msusi nieźle chodzic, ciekawe jak by afx odpalić na fsb 300 :D ! ! ! R E S P E C T ! ! ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 mozna to bylo wrzucic TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 _VIP_ co ty na to ;) ?? hmmm...nio wyniczek pikny :] Aktualnie czekam na ostatnia czesc do WC rev.3 ,w miedzyczasie przerobki zabieram sie VDD i Vdimm mod'a dla mojego NF7-S,potencjometry juz czekaja mam zamiar je przykleic do laminatu MoBo na tasme od Rosia :wink: Jesli te mody nie wystarcza to jeszcze "podkrece" chieftecowi +3.3V na +3.6V :D Jeszcze troche powalcze z fsb :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Gdzie dokladnie chcesz je przykleic Vip? Ja myslalem zeby zrobic taki myk, ze przykleje je na jakiejs tekturce i jeden z jej rogow wlozyc pod srubke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Gdzie dokladnie chcesz je przykleic Vip? Ja myslalem zeby zrobic taki myk, ze przykleje je na jakiejs tekturce i jeden z jej rogow wlozyc pod srubke. jeszcze niewiem,ale to juz detal.W trakcie modow beda fotki wiec wszystko w swoim czasie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Wynik bardzo ładny ale szkoda że niestabilnie i async (no ale znaleźć ramy które na 300Mhz chodzą graniczy z cudem). Z tego co wiem najwyższy wynik na DFI LANPARTY II ULTRA B był 297Mhz stabilnie i synchro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Ciekawi mnie to asynchroniczne taktowanie :) ja u siebie na żadnym biosie nie ( serii 10 i 20 ) nie uruchomiłem asynchro, pisk i tyle. _Vip_ przygotował rezystorki :D coś czuje że będe musiał zrobić świerzy rekordzik w Aidzie :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Wynik bardzo ładny ale szkoda że niestabilnie i async (no ale znaleźć ramy które na 300Mhz chodzą graniczy z cudem). Z tego co wiem najwyższy wynik na DFI LANPARTY II ULTRA B był 297Mhz stabilnie i synchro. EEEEEEEEEE tam stabilnie do screena tylko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Wynik bardzo ładny ale szkoda że niestabilnie i async (no ale znaleźć ramy które na 300Mhz chodzą graniczy z cudem). Z tego co wiem najwyższy wynik na DFI LANPARTY II ULTRA B był 297Mhz stabilnie i synchro. EEEEEEEEEE tam stabilnie do screena tylko To bylo 295 na single channel z BH-5 stabilne tak samo jak to 300 na Abicie. (LastViking) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...