|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Witam Bylem dzisiaj przez przypadek w praktikerze i znalazłem szybe z jakiegos plastiku (plexi ?) o wymiarach 500x500x2 (mm) za 9 zł i teraz myle jak to załozyc ... Najlepiej by było na uszczelce ale skad taką <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> (jak ktos ma to kupie ! ze 2 mb) no ale na overclockers.pl ktoś chyba zgłupiał bo krzykneli sobie 35 zł za mb !!! - oszołomy. Ja potrzebuje rozwiązania na kieszen niepracujacego Polaka ... bo jak bym miał kase to bym tam z pewnoscią tysiaka zostawił u nich w slepiku, ale niemam ;P. Jak wiecie gdzie kupić takie uszczelki normalnych cenach to dajcie cynk Myslałem tez aby przykrecic szybe na takich efektownie wyglądających sroobkach (szesciokątnych z okragłymi łebkami) no ale tu kolejny problem ... jak wyciąć tak dokładnie otwor wykozystujac domowe narzedzia (wiertarka piłka moze gumowka) niekalecząć boku obudowy ? szanse mam tylko jedną :D Powiedzcia jak Wy to robiliście bo ja jakoś niemam pomysła (no normalnie no ... ;D). Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 przeczytaj sobie tego arta http://bsd.ae.wroc.pl/moded/html/porady.htm i przejrzyj galerie na stronce zerknij tez na galerie na www.virtual-hideout.net www.bit-tech.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dzieki za linki, chyba kupie wyżynarke i wytne nia otwor bo to bedzie dosc dokladne a ceny tych uzadzen sa niewielkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dzieki za linki, chyba kupie wyżynarke i wytne nia otwor bo to bedzie dosc dokladne a ceny tych uzadzen sa niewielkie. n/p, a wyzynare taaak :), ostanio widzialem jakies krzaki za 50 zeta w marketach, tylko kup jakies dobre ostrza, co prawda to tzw 'jednorazowki' ale do kompa na pare akcji spoko starczy, sam cialem 2 dni temu bude wyzynara (poprzednia wiercilem wietarka dziurka przy dziurce + szlifowanie ;) ) i musze powiedziec ze komfort pracy jest o wiele wiekszy, polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...