Skocz do zawartości
|\/|ASO|\|

Przezroczysty bok ;P

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Bylem dzisiaj przez przypadek w praktikerze i znalazłem szybe z jakiegos plastiku (plexi ?) o wymiarach 500x500x2 (mm) za 9 zł i teraz myle jak to załozyc ...

Najlepiej by było na uszczelce ale skad taką <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> (jak ktos ma to kupie ! ze 2 mb) no ale na overclockers.pl ktoś chyba zgłupiał bo krzykneli sobie 35 zł za mb !!! - oszołomy. Ja potrzebuje rozwiązania na kieszen niepracujacego Polaka ... bo jak bym miał kase to bym tam z pewnoscią tysiaka zostawił u nich w slepiku, ale niemam ;P.

Jak wiecie gdzie kupić takie uszczelki normalnych cenach to dajcie cynk

Myslałem tez aby przykrecic szybe na takich efektownie wyglądających sroobkach (szesciokątnych z okragłymi łebkami) no ale tu kolejny problem ... jak wyciąć tak dokładnie otwor wykozystujac domowe narzedzia (wiertarka piłka moze gumowka) niekalecząć boku obudowy ? szanse mam tylko jedną :D

Powiedzcia jak Wy to robiliście bo ja jakoś niemam pomysła (no normalnie no ... ;D).

Pozdrawiam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za linki, chyba kupie wyżynarke i wytne nia otwor bo to bedzie dosc dokladne a ceny tych uzadzen sa niewielkie.

n/p, a wyzynare taaak :), ostanio widzialem jakies krzaki za 50 zeta w marketach, tylko kup jakies dobre ostrza, co prawda to tzw 'jednorazowki' ale do kompa na pare akcji spoko starczy, sam cialem 2 dni temu bude wyzynara (poprzednia wiercilem wietarka dziurka przy dziurce + szlifowanie ;) ) i musze powiedziec ze komfort pracy jest o wiele wiekszy, polecam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...