Sfx Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 co sadzicie o koncie inteligo oplaca sie jakie sa za a jakie przeciw i jak to jest z tym zalozeniem konta przez neta ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Mam nienarzekam. Moze oprocentowanie nizsze niz w mBanku, ale wiecej bankomatow. Obsluga telefoniczna bez zarzutu. Ogolnie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Także polecam, 0 zł opłat za prowadzenie konta, niezłe procenty, tanie przelewy (99 gr.) i jak wyżej wspomniane największa sieć bankomatów w kraju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ja też jestem na TAK. Mam od około 2 miesiecy i wszystko w najlepszym pożądku. Obsługa, fakt bardzo miła i pomocna. Co do opłat to wcale nie są takie wysokie, jestem w stanie wyrobić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 a jak z tym zalozeniem przez neta jest jak sprawdzaja czy dane sa wlasciwe jak jest z zabezpieczeniami hasla jakies kody jak to wyglada, zeby nie byo tak ze ktos poda moje imie nazwisko adres zamieszkania i mu dadza dostep do konta jak to podobno stalo sie w voldzwagen bank polska jakiemus kolesiowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 co do wycieku danych - nie ma takiej możliwości - kod przychodzi ci kurierem zapieczętowany do domu i tylko ty go znasz - nikomu nie podajesz tylko na necie przy logowaniu - kod karty tez sam ustalasz przez telefon z automatem nie z konsultantem jedynie naciskajac klawisze telefonu. pozatym każda transakcja przez net musi być potwerdzona specjalnym kodem z karty kodów (taka karta z 40 kodami pod zdrapka, za każdym razem inny kod). moim zdaniem profesjonalnie zabezpieczone transakcje. przy zakładaniu konta musisz podać pełne dane i hasło które powtórzysz jak konsultant do cibie oddzwoni aby je potwierdzic i sfinalizowac otwarcie konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Mam niecale 2miechy i jestem zadowolony, karta kodow nie jest zla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Także polecam, 0 zł opłat za prowadzenie konta, niezłe procenty, tanie przelewy (99 gr.) i jak wyżej wspomniane największa sieć bankomatów w kraju. 0zł? Ja płacę 10zł 5zł za SMSy na komórkę i 5zł za prowadzenie Ogólnie jestem zadowolony, szczególnie za SMSy ze stanem konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 10zł płacisz za karte, a gdy saldo na rachunku jest wieksze od 100 prowadzenie konta niekosztuje nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 10zł płacisz za karte, a gdy saldo na rachunku jest wieksze od 100 prowadzenie konta niekosztuje nic.ej a jaka masz karte chyba VISE , a nie VISA ELECTRON ?? Ja mam ta druga i nic nie place Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 A powiadamienie SMS'em ja odrazu zliwkidowałem - 5 zł miesięcznie pochłaniało moje % :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Powyzej 100zl nie placi sie za prowadzenie konta, tylko 2zl za Visa E., i smy 5zl ale smsy sobie zlikwiduje jak mina 2miechy darmowego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 A powiadamienie SMS'em ja odrazu zliwkidowałem - 5 zł miesięcznie pochłaniało moje % :P eeee dlaczego. Mi sie to podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 to jak to placic trzeba za te smsy od jednego 5 zlotych czy na miesiac 5 zeta ile tych smsow przychodzi i z jakimi informacjami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 to jak to placic trzeba za te smsy od jednego 5 zlotych czy na miesiac 5 zeta ile tych smsow przychodzi i z jakimi informacjami5 zl to cena za miesiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Informacje to - przelewy, transakcje kartą, wpływy na konto itp. Ogólnie nie opłaca się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 a mam jeszcze jedno pytanie czy po zalozeniu konta przez jakis czas nnie bedzie na nim kasy gdyz niedlugo ciotka kase bedzie mi wplacala ale konto chialem wczesniej zalozyc nie skasuja go albo nie dzadza zadnych kar konto z saldem powyzej 100 zeta jest bezplatne czy to oznacza ze w miesiacu musze miec na nim 100 zeta ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jeśli konto jest nieużywane (saldo 0 zł) to nie są naliczane opłaty. Zakładaj bez obaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Są jakieś opłaty za kuriera który przywozi umowę do podpisu? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Nie ma żadnych opłat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jak dokonuje sie wplat na konto? Bo skoro nie ma oddzialow to chyba mozna przez poczte, badz pko pb lub inny bank? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Można na poczcie, lub w innym banku, ale najlepiej w oddziale PKO, wtedy przelew nic nie kosztuje :] Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 A jak wyglada sama procedura zakladania konta, wypelnie formularz na stronie inteligo i co potem? Jak to wyglada w praktyce, kiedy wplace kase na konto, kiedy karte dostane, kiedy rozmawial bede z konsultantem itp. ? ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Wszystkie informacje znajdziesz na www.inteligo.pl. Powiem tylko tyle, ze dzis wypełnilem formularz na stronie i po 2 godzinach już do mnie dzwonili w celu potwierdzenia danych, niestety nie miałęm przy sobie dowodu więc trochę się to odwlecze, mają dzwonic ponownie po 20. :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 do mnie zadzwonili tez po okolo 20 minutach mila obsluga dobze ze wszystko darmowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Wypełniasz formularz na stronce INTELIGO Następnie dzwonią do Ciebie aby zweryfikować dane. Następnie czekasz na kuriera nawet do 3 tygodni. W przesyłce jest karta płatnicza, karta z kodami i kilka innych papierków. Jak masz już przesyłkę to dzwonisz do INTELIGO w celu aktywacji konta. Po telefonie masz od ręki aktywowane konto. Cała operacja powinna zamknąć się do 3 tygodni. Czasami jest to wcześniej czasami dłużej wszystko zależy od ilości zgłoszeń. Dla mnie największym plusem jest obsługa swojego konta przez net. Siedzę sobie w domku i mogę sprawdzić ile mam kaski lub przelać ją gdzie tylko mi się chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Dzieki, czyli jak aktywuje konto to bedzie na nim 0 zl poki nie uzupelnie jakas wplata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Dzieki, czyli jak aktywuje konto to bedzie na nim 0 zl poki nie uzupelnie jakas wplata? Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 To jeszcze pytanko, poniewaz juz zlozylem zamowienie na inteligo a wiem ze za niecaly miesiac bede zmienial numer telefonu, wiec w jaki sposob bede mogl zmienic numer telefonu kontaktowego w inteligo?. Czy poprzez www sekcja "moje dane" czy tylko dzwoniac do konsultanta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Nowy numer musisz podac konsultatowi. Mam ten sam problem , od 4 miesiecy ktos dostaje moje sms bo pomylilem sie przy zakaladniu konta a teraz nie mam czasu tego zminiec :]. A co do inteligo to lipa jest jest jeszcze z wyplacaniem z bankomatu , za kazdym razem 4,50 pln w plecy. Niby malo ale mi tak miesiecznie 30-50 pln schodzi :/ Ale generanie konto fajne, chociaz mbank chyba lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...