linora Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Kupiłem kartę telewizyjną PixelView Play TV Pro Ultra, zamontowałem ją w kompie jak Pan Bóg przykazał, podłączyłem wszystkie kabelki, zainstalowałem stery i mam dźwięk z radia i z TV, ale nie mam obrazu. Jakieś wskazówki co może być grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 1.Nie zmieniles z NTSC na PAL 2.Zlamany kabel telewizyjny 3.Gdzie kupiles tuner ? Jak za granica np w Niemczech to ci nie odbierze sygnalu telewizyjnego => musisz sie wtedy udac do jakiegos elektronika co naprawia telewizory i niech ci dolutuje filter To tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linora Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Wystarczyło przełożyć do innego gniazda PCI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 no czwarty podpunkt mial dotyczyc konfliktu na przerwaniach IRQ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linora Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 To nie budzi niczyich wątpliwości łaskawy HeatFighterze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...