crashtest Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Mogli byscie opisać mi tu tą płytę i zastosowany w niej system REDSTORM overclocking? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Cytat Mogli byscie opisać mi tu tą płytę i zastosowany w niej system REDSTORM overclocking? tym systemem bawilem sie juz - to niby automatyczny overclocker - a jak on dziala ... ano tak ze jak go uaktywnie na celeronie 1.0A tualatin to kreci go na 1120 MHz - takze bezpieczny nade wsyztsko :D a i z tego co mialem do wyboru to tylko magistrala w granicach 100-132 - nie wiem czemu, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 dobra płyta, nieźle się na niej kręci ale O REDSTORMIE to zapomnij. Jeszcze mi się nie udało sensownych wyników na nim uzyskać, lepiej recznie przestawić magistralę w BIOSie. Jedyną wadą tej płyty jest brak możliwości zmiany mnożnika w BIOSie trzeba się bawić DIPami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashtest Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 A jak podkręcić mam DRV4 256 DDR i athlona 1600+ (1.43gh) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Cytat A jak podkręcić mam DRV4 256 DDR i athlona 1600+ (1.43gh)odblować mnożnik........i go dźwignąć !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FEAR Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 no to takie badziewko, naciskasz enter i uruchamia się całe ustrojstwo (w biosie oczywiście) no i testuje sam do ilu się może podkręcić aż się zawiesi, ale samemu lepiej, zawsze to większa przyjemność, a nie tylko się gapić i zdawać na durną machinę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Cytat no to takie badziewko, naciskasz enter i uruchamia się całe ustrojstwo (w biosie oczywiście) no i testuje sam do ilu się może podkręcić aż się zawiesi, ale samemu lepiej, zawsze to większa przyjemność, a nie tylko się gapić i zdawać na durną machinę ;) Dokładnie. Cała przyjemność jest w tym, że sam stwierdzasz kiedy system jest "jeszcze" stabilny, a nie jakiś program. To tak jak ESP w samochodach.... Redstorm to overclocking dla kobiet !! Bez obrazy dla kobiet znających się na O/C, ale takich chyba jest b. mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...