mac441 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Witam! Mam ATI Radeona 9000 64 MB (Saphire) na catalystach omega w smartgart pokazuje mi ze opcje fast write jest wylaczona, na liscie sprzetu w 3dmarku 2001 SE tez, natomiast w AGPutil czyli firmowych sterach do AGP(sis) jest napisane ze opcja ta jest Enable w biosie tak samo ustawilem ze jest enable. Czy fast write wlancza sie tylko podczas gier i grafiki 3d a tak to jest wylaczone? czy moge gdzies to wlaczyc? a jesli tak to gdzie? :) Proszę o pomoc. POZDRAWIAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 bios lub z poziomu sterownikow ... po co ci to wlaczyc - nie przyspiesza to dzialania karty - podkrec ja lepiej jezeli brakuje ci fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Fast Write w wiekszosci przypadkow powoduje problemy a nie przynosi prawie zadnych korzysci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...