spoxxx Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 mam oto takie pytanie wlasnie sie bawie programem sfos ale denerwuje mnie jedno ze nigdzie nie moge znalezc opcji zeby intenet laczylo mi automatycznie za kazdym razem musze sam recznie wlczac connect w w programie cfos jest moze jakies na to lekarstwo wczesniej jak sie nie uzywalem cfosu internet automatycznie laczyl mi sie za mocno programu tiny dialer wlaczalem kompa szedlem do kuchni i bylem juz podlaczony do net a tak musze za kazdym razem klikac czy mozna to jakos ustawic prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Interpunkcja w języku polskim (łacińskie inter = między + punctum = kropka), przestankowanie, zbiór znaków interpunkcyjnych, zasady przestankowania. Język polski przejął zasady interpunkcji razem z alfabetem z języka łacińskiego; w rękopisach średniowiecznych stosowano jako znak interpunkcyjny tylko kropkę; od XVI w. zaczęto też stosować przecinek i skośną kreskę w funkcji myślnika; współcześnie (od 1936) w systemie interpunkcji pol. występuje 10 znaków: kropka, przecinek, znak zapytania, wykrzyknik, pauza, średnik, dwukropek, wielokropek, nawias i cudzysłów. Zasady użycia znaków interpunkcyjnych uwzględniają budowę składniową tekstu, treść zdań i wyrażeń, rytmikę mowy, ton uczuciowy, potrzebę wydzielania części tekstu, troskę o przejrzystość i zrozumiałość. Interpunkcję prezentuje m.in. Słownik ortograficzny i prawidła pisowni polskiej S. Jodłowskiego i W. Taszyckiego. Hasło opracowano na podstawie “Słownika Encyklopedycznego - Język polski” Wydawnictwa Europa. Autorzy: Elżbieta Olinkiewicz, Katarzyna Radzymińska, Halina Styś. ISBN 83-87977-20-9. Rok wydania 1999. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=633...tyczne+laczenie moze by odpalic szukarke co :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...