v1ru5 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 ssij :D http://bartek.tu.kielce.pl/~virus/Data.cab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 WIELKIE DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) latający cooper przydarzyło mi się to podczas testowania(choc lepsza nazwa było by "katowania") mojego już dość niezle zrobionego coopera 1.1,....jadąc chyba z 145kph wpadłem na taką górke no i macie efekty na dołączonym zdjęciu :P P.S zdjęcie takie ciemne bo kierowca był nieco zamroczony po wyleceniu z górki :P P.S2 ostatnio jadąc na trasie Polish Stage 2, wyprzedziłęm moim cooperem ktory miał 96hp golfa ktory ma 110hp o 20s dla mnie :P (na simulation) Edytowane 12 Lutego 2005 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) Jak się tego pozbyć? pojawia mi się to w różnych momentach, najczęściej w menu. Dodam , że na innym kompie chodzi idealnie - ta sama gra (kopia) i ta sama winda. Edytowane 2 Marca 2005 przez suchyjastrzab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 A ja mam problem taki wybieram multi w grze chce kreować gre przez lan i tam są ustawienia servera nazwa itd to klikam start game i pupa kreacja faild zobaczcie u was czy możecie ustawić kreacje nawet na sucho jak nie jestescie w sieci chodzi mi o to czy wam sie uda czy też nie może jakiś crack do tego musi być ? Pozdrow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Siemka. Ja od niedawna śmigam w tą gierkę. I według mojej aczkolwiek subiektywnej opinii jest lepsza od Colina 2005 i Ryszarda. Zaraz posypią się na mnie gromy, ale poczucie prędkości w Xpand jest najlepsze. Jak zrobiłem sobie furkę ( nie wiem jak się nazywa, widzę ze stylizowana na EVO) i wcisnąłem 674 kuce, to od razu poczułem ze mam tyle pod maską. Ale nie popadając w skrajności ( w końcu 300 koni to limit WRC) to każda zmiana jest wyczuwalna. Albo, kiedy wypadam z trasy to lecę do końca ( a nie jak w zagrabanicznych tytułach zatrzymuje się na betonowych krzewach), i zaraz ktoś powie, że nie po to jest gra żeby wypadać z trasy. Ale liczą się szczegóły, które ukazują się między innymi podczas "opuszczenia" toru jazdy, co oczywiście się nie zdarza prawdziwym graczom z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 to jest najwazniejsze zeby gra radoche sprawiala, sęk w tym ze innym radoche sprawia hardcore symulacja a innym troche bardziej arcadowe podejscie. W colinie jest to ze jest gdzies posrodku (moja opinia) i dla tego wiekszosc osob jest rozczarowana modelem jazdy. Xpand mi tez sie bardzo podobal, choc nie gralem duzo w fulla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 jak dla mnie jednak Xpand wymiata! znalem kilku wielbicieli Colina ktorzy na poczatku (po pierwszych testach) byli uprzedzeni i zdegustowani porownaniami do CMR. o dziwo tych paru ktorzy poswiecili temu tytulowi jeszcze kilka chwil, dzis przedklada XR nad CMRa i inne propozycje w tym gatunku. ja raczej nie przepadam za symulatorami samochodowymi ale rowniez dalem grze troszke czasu by sie przekonac ..i stalo sie :) jestem urzeczony w kazdym aspekcie - naprawde rewelacja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jakby ktoś nie wiedział wyszło Xpand Rally Xtreme Single-Player Demo 332MB. Gra imo jest cieńka, pograłem z 5min i uninstall. 1024x768 wszystkie detale na full (oprocz blur) aax0, anizo x8 i kamera zza samochodu - 23fps, kamera z perspektywy zabiej (widac tylko droge) 32fps. Poprawili nieznacznie model jazdy ale i tak mam niesmak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 potwierdzam, dwa dni temu sciagnalem demko z gamershell'a, zagralem 5 min, a moze i mniej i demko out. kupa, nie ma na czym oka zawiesic, fizyka tez jakas dziwna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 a ja w tym najnwoszym xpand rally extreme nie mam polowy textur(sa cale biale), mam sterowniki warcatsy 6.11, wszystkie inne gry dzialaja mi bez zarzutu, beka jak zobaczylem ze jednym z 3 glownych sponsorow jest ..ati... moze jakies 7.x pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 U mnie na 76gs przyzowicie działa i znośnie wygląda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Tzn? Ile fps wyciąga i na jakich detalach śmigasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dziś miałem okazję przetestować pełną polską wersję XPAND RALLY XTREME. Pograłem trochę i moje wrażenia po krótce: + 1024x768; ustawienia pośrednie -> 32-39 fps!; ustawienia custom (skierowane bardziej na jakość) 26-34 fps; ustawienia max.jakość 17-25fps + efektowne rozbicia szyb (pajęczyny); sarny oraz kibice ;o + jadąc terenówką czuć, że siedzi się za kierownicą prawdziwego 4x4 (czyt. ujęcie kamery z kabiny) + chmury - samochody; bardzo małe zróżnicowanie, brak licencji, strasznie kiepskie sterowanie - brak możliwości zobaczenia auta od frontu, tudzież takowej kamery - koła + alufelgi; LOL - pilot; bardzo nie wyraźny bełkot zagłuszany silnikiem - odgłosy aut; raczej wszystkie samochody mają taki sam oddźwięk a z najniższej kategorii pierdzą niczym stare odkurzacze - engine chrome; mimo iż gra u mnie b. ładnie chodzi to jednak uważam ten silnik strasznie badziewny - grywalność + klimat; w ogóle go nie ma, jeździ się bez żadnych emocji - wolałbym pograć w pradziadka CMR2 także po godzinie uninstall... a tutaj nagrałem wam taki 2,5 minutowy filmik "misz-masz" (ustawienia grafiki custom j.w.) 40MB (xvid 2000kbit/s) -----> XRX_PL_misz-masz.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) a ja mam inny problem. egz. z tych dodawanych do kart Palita. system Vista32. stacja DVD z której instalowałem pod literą (B:), a folder z grą na partycji o literce (P:). system oczywiście na (C:). wszystko byłoby ok gdyby nie fakt, że każda próba odpalenia gdy (czy to przez skrót na pulpicie czy z autostartu) kończy się wyskakującym okienkiem z napisem: Please insert CD of "Xpand Rally Xtreme" what the f..k? Edytowane 3 Czerwca 2007 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 No cóż, dziwne to wszystko. U mnie XR:X chodzi płynnie na max, ale to bardzo IMHO przeciętna gra, nie ma takiej dynamiki, wszystko się świeci, dźwięki niemrawe, ale pograć pomimo to można, tak 3-4 wyścigi i na tym koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Mam pewien problem bo gdy wchodze w tryb Multi przez neta i daje join game to gra sie zawiesza..pomaga tylko alt+ctrl+del , mam oczyywiscie oryginalną wersje z cdkeyem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) Wpadła mi w łapki wersja dodawana do czegośtam :] Po obrzydliwie długiej instalacji odpalam skrót i..... nic. Po około minucie wyskakuje monit proszący abym włożył oryginalną płytkę. WTF ? Czyżby starforce przyczepił się do daemona ? YASU nie pomaga. Win z SP2 Edytowane 23 Lipca 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 jakies bardziej legalne sposoby ? (wciaz czekam na odpowiedz od techlandu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...