Skocz do zawartości
tanaka

Xpand Rally/ Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

EmperoR... hehehe, w XpandRally czujesz jak dzialaja dyfry? Bullshit, panocku!  

Kazdy moze poszpanowac paroma zwrotami przepisanymi z najnowszego numeru WuRCa, ale nikomu kto choc raz startowal chociazby w KJS (np. ja) nie wcisniesz tego kitu...

Prawda jest taka, ze gra nie kierownicy nie ma nic wspolnego (bo rozumiem, ze ta foka to w demie mocne FWD? Bo takim na codzien jezdze) z realem. Syfu nie zauwazysz (stary, to autosugestia, czy tez jestes employe techlandu? lol) przy wytracanie predkosci, przy cieciu, podczas jazdy luku "na okraglo" itp.  

Slowem parodia, zwykly arcade, na dodatek srednio grywalny w porownaniu do CMR. Ladny- fakt, ale to wszystko.

Oby z ta beta to byla prawda. Moze uda wam sie chlopcy cos poprawic do czasu premiery (cos= wszystko oprocz grafy, ale i tu jest kiepsko. Heh, 5 kibicow na krzyz na oesie? Taaa... prawie jak na polskim)

Rozumiem tez z twojej wypowiedzi ("odzworowanie sniegu bliskie rzeczywistosci") ze podczas prac nad ta gra byli zaproszeni "prawdziwi" rajdowcy? Szkoda, ze z duzej polskiej chmury znow bedzie... lepiej nie kracze ;]

1. Z twojej wypowiedzi dużo wynika, naucz się pisać.

2. To nie jest moje zdanie tylko kierowców WRC którzy grali we wszystkie wymienione gry. Jakbyś niezauważył to jest symulator WRC, a nie wyścigów podrasowanym maluchem :?

3. Jakbyście nie zauważyli jest to demo beta, i zostało już wycofane bo tak jak w przypadku Juiced nie prezentuje tego co będzie prezetować final demo które ukaże się w czwartek. Stąd np na R9500pro chaczy a na Fx56000 śmiga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: nie no rozwalaja mnie ludzie ,ktorzy wypowiadaja sie w sprawach realizmu grajac cale zycie na klawie :P No ale klocic sie nie bede bo po co. Aha jezeli mozna by bylo ,to chcialbym panie emperor jakies zrodlo odnosnie:

"2. To nie jest moje zdanie tylko kierowców WRC którzy grali we wszystkie wymienione gry. Jakbyś niezauważył to jest symulator WRC, a nie wyścigów podrasowanym maluchem " ,bo cos mi sie wydaje ,ze Pan herezje szerzy :lol:

P.S. Jestem betatesterem i te wszystkie plusy odnosnie fizyki mozna podsumowac :lol: Nie mowie ,ze fizyka jest zle napisana ,ale samochodem jezdzi sie bardzo dziwnie ,a wiecej to powiedziec juz nie moge :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ad.1 Wynika tylko tyle, ze zgodnie z zasadami netykiety, nie stosuje polskich ogonkow.

Ad.2 Wypadaloby rzec- n a z w i s k a. Ale nie bede sie staczal do twojego poziomu i nie spytam wprost- jacy to kierowcy WRC (o wielki znawco, nie zauwazyles, ze juz nie mamy w Polsce kierowcow WRC... bo brak takowych samochodow ?)?

Nie badz smieszny,a najwazniejsze- skoncz klamac.

Prawda jest taka, ze autentyczni kierowcy rajdowi w osobach Kuzaja, Czopika i Holka, faktycznie jakies 2-3 miesiace temu wypowiadali sie w "WRC magazyn" na temat symulacji rajdowych na PC/konsole. To co wtedy powiedzieli (w skrocie- juz CMR 3/4 jest pod wzgledem fizyki jazdy w miare OK, ale bez fotela (!) z feedbackiem nie ma mowy o realistycznych odczuciach z gry) nie pokrywa sie z twoja "sciema"- przykro mi.

Ad.3 Wszyscy (lacznie ze mna) zauwazyli, ze to beta. Ale co z tego? Myslisz, ze w final demo bedzie lepiej? DIAMETRALNIE lepiej? Bo tylko wtedy ta gra ma cien szansy na odniesienie sukcesu za granica.

PS. Napisalem, ze jezdze mocnym FWD,a ty prezentujac swoja znajomosc tematu przyrownales go do podrasowanego malucha. Nie mam pytan do trola :/

PPS. Na pracownika techlandu tos ty za mlody, moze jakis niespelniony beta tester...?

PostPostPost ;] scriptum. Jak ty do cholery wyczuwasz dzialanie dyfru w tej gierce? Ponawiam pytanie bo nie raczyles odpowiedziec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie sie wydaje, ze kazdy z Was uzwaza ze jest najmadrzejszy i wszystkie rozumy pozjadal. Panowie nie oceniajcie realizmu na podstawie glupiej jazdy po asfalcie z uczestnictwem w ruchu drogowym bo mi sie plakac ze smiechu chce.

Ale zes teraz palnal :lol: Moge cie jedynie zapewnic ,ze ludzie jak ty to opisales "glupia jazda po asfalcie z uczestnictwem w ruchu drogowym" ze sto razy szybciej wyczuja roznice czy dana gra ma dobrze napisana i odwzorowana fizyke jazdy niz pewnie Ty i ci wszyscy colinowcy ,ktorzy uwazaja ,ze RBR to shit przy czym nie znajac sie w temacie odwracaja kota ogonem pieprzac przy tym same glupoty. A co do tych twoich znawcow i "najmadrzejszych" jest tu kilka osob ,ktore sie tym interesuja ,duzo czytaja ,zajmuja sie ,a niektorzy nawet jezdza w realu i to wiecej niz po asfalcie :lol: i chca odciemnic masy :P A wy probujecie innym wmowic majac za soba bagaz doswiadczen ze wszystkich czesci colina i nfs ,ze dana gra jest nierealistyczna bo.... nie da sie ujechac na padzie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ad.1 Wynika tylko tyle, ze zgodnie z zasadami netykiety, nie stosuje polskich ogonkow.

Ad.2 Wypadaloby rzec- n a z w i s k a. Ale nie bede sie staczal do twojego poziomu i nie spytam wprost- jacy to kierowcy WRC (o wielki znawco, nie zauwazyles, ze juz nie mamy w Polsce kierowcow WRC... bo brak takowych samochodow ?)?  

Prawda jest taka, ze autentyczni kierowcy rajdowi w osobach Kuzaja, Czopika i Holka, faktycznie jakies 2-3 miesiace temu wypowiadali sie w "WRC magazyn" na temat symulacji rajdowych na PC/konsole. To co wtedy powiedzieli (w skrocie- juz CMR 3/4 jest pod wzgledem fizyki jazdy w miare OK, ale bez fotela (!) z feedbackiem nie ma mowy o realistycznych odczuciach z gry) nie pokrywa sie z twoja "sciema"- przykro mi.

Ad.3 Wszyscy (lacznie ze mna) zauwazyli, ze to beta. Ale co z tego? Myslisz, ze w final demo bedzie lepiej? DIAMETRALNIE lepiej? Bo tylko wtedy ta gra ma cien szansy na odniesienie sukcesu za granica.

PS. Napisalem, ze jezdze mocnym FWD,a ty prezentujac swoja znajomosc tematu przyrownales go do podrasowanego malucha. Nie mam pytan do trola :/

PPS. Na pracownika techlandu tos ty za mlody, moze jakis niespelniony beta tester...?

PostPostPost ;] scriptum. Jak ty do cholery wyczuwasz dzialanie dyfru w tej gierce? Ponawiam pytanie bo nie raczyles odpowiedziec.

<span style="color:red;">[ciach!]</span>a bo zaraz padnę. Gdzie napisałem że pracuje w techlandzie? Gdzie wyskoczyłem z jakimś dryftem.

Ad.2 Wziąłem to stąd http://www.frazpc.pl/b/79255. I <span style="color:red;">[ciach!]</span>a to nie są polscy kierowcy :? Napisałem gdzieś że chodzi o polskich?

Nie zarzucaj mi kłamstwa bo po co miałbym to robić? [ciach!]o mnie obchodzi że oceniasz ludzi po sobie

Ad.3 Nie będzie lepiej względem fizyki bo i tak jest dobrze, ale podwzględem optymalizacji działąnia.

I kurde przestań mi wyskakiwać że jeździsz podrasowanym samochodem, bo to że jeździsz po osiedlu nie znaczy że jesteś kierowcą rajdowym :? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amen

BTW, ktora to juz nasza "krucjata"? Pamietam jak sie produkowalismy przy okazji premiery CMR 3, 4, a teraz xpand rally... za kazdym razem to samo.

BigSpider, ile to juz kilometrow w prawdziwym aucie nabiles, ze nazywasz jazde po asfalcie glupia (czyt.= latwa, prosta, prostacka etc.)?

Ja w swojej karierze kierowcy jezdzilem juz przez sezon (w Niemczech, w wieku 14 lat, ale zawsze ;]) gokartami, startowalem w KJS'ach i przejechalem bez wiekszych przygod blisko 150.000 km po naszych koslawych drogach. Oprocz tego jestem fanem motoryzacji, sportow motorowych i doslownie mnie skreca jak czytam <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly typu "xpand rally symulatorem polskich kierowcow WRC", "idealna symulacja to taka, ktora da sie ujezdzic systemem binarnym" etc...

Specjalny EDIT dla trola powyzej

Nerwy puscily? Dobrze, ze mamy cenzure na forum.

Czlowieku, z czym do ludu? Powtorzyles plote z fraz pi si i...? Komus sie przysnilo, napisal posta na ich forum, a masa dzieciakow (lacznie z toba) podniecila sie.

Juz widze, te masy zagranicznych kierowcow zagrywajacych sie w gierki (w trakcie sezonu!) i opinujacych jakas bete (xpand) jakiegos techlandu. Az takis latwowierny?!

I na koniec- nie pisalem o dryfcie, tylko o dyfrze. Idz lamko sie doedukuj w temacie wyscigow bo ciezko z toba dyskutowac.

Masz nauczke- jak juz cytujesz kogos to daj linka, a nie zgrywaj guru, bo zawsze znajdzie sie ktos, kto cie zdemaskuje.

EoT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<font color="#FF0000">[ciach!]</font> bo zaraz padnę. Gdzie napisałem że pracuje w techlandzie? Gdzie wyskoczyłem z jakimś dryftem.

Ad.2 Wziąłem to stąd http://www.frazpc.pl/b/79255. I <font color="#FF0000">[ciach!]</font> to nie są polscy kierowcy :? Napisałem gdzieś że chodzi o polskich?

Nie zarzucaj mi kłamstwa bo po co miałbym to robić? <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mnie obchodzi że oceniasz ludzi po sobie

Ad.3 Nie będzie lepiej względem fizyki bo i tak jest dobrze, ale podwzględem optymalizacji działąnia.

I kurde przestań mi wyskakiwać że jeździsz podrasowanym samochodem, bo to że jeździsz po osiedlu nie znaczy że jesteś kierowcą rajdowym :? :?

daj spokój EmperoR, ten osobnik w każdym temacie pokazuje swoją wyższość[zaraz sie pochwali mięsniami] to że jeździsz malczanem na wypasie po wiosce nie robi z ciebie wielkiego znawcy draak.BTW nick właściwy, ciągle prowokujesz jakieś draki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nerwy puscily? Dobrze, ze mamy cenzure na forum.

Czlowieku, z czym do ludu? Powtorzyles plote z fraz pi si i...? Komus sie przysnilo, napisal posta na ich forum, a masa dzieciakow (lacznie z toba) podniecila sie.

Juz widze, te masy zagranicznych kierowcow zagrywajacych sie w gierki (w trakcie sezonu!) i opinujacych jakas bete (xpand) jakiegos techlandu. Az takis latwowierny?!

I na koniec- nie pisalem o dryfcie, tylko o dyfrze. Idz lamko sie doedukuj w temacie wyscigow bo ciezko z toba dyskutowac.

Masz nauczke- jak juz cytujesz kogos to daj linka, a nie zgrywaj guru, bo zawsze znajdzie sie ktos, kto cie zdemaskuje.

Po pierwsze gościu, wyskoczyło to tyle razy po forum działa tragicznie :evil:

Po drugie porównująć poziom frazpc do poziomu niektórych wypowiedzi na tweaku to śmiem wątpić kto ma więcej lat. A już napewno kto skończył choćby szkołe podstawową.

Co to dyfry to jak zauważyłeś że nie umiesz czytać, to się przyczepisz do czegoś innego?

Na koniec nie zgrywałem guru, tylko powiedziałem żebyście przestali się wymądrzać. A ty zdejmij dresik, sprzedaj swoją wybajerzoną furę które sie ściagasz po mieście z innym debilami i idź do szkoły :evil:

aj spokój EmperoR, ten osobnik w każdym temacie pokazuje swoją wyższość[zaraz sie pochwali mięsniami] to że jeździsz malczanem na wypasie po wiosce nie robi z ciebie wielkiego znawcy draak.BTW nick właściwy, ciągle prowokujesz jakieś draki

Zauważyłem bo to chyba ten sam gość co się kiedyś przyczepił do gościa którego pytania nie zrozumiał, chyba o jakąś kartę graficzną chodziło :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie sie wydaje, ze kazdy z Was uzwaza ze jest najmadrzejszy i wszystkie rozumy pozjadal. Panowie nie oceniajcie realizmu na podstawie glupiej jazdy po asfalcie z uczestnictwem w ruchu drogowym bo mi sie plakac ze smiechu chce.

Ale zes teraz palnal :lol: Moge cie jedynie zapewnic ,ze ludzie jak ty to opisales "glupia jazda po asfalcie z uczestnictwem w ruchu drogowym" ze sto razy szybciej wyczuja roznice czy dana gra ma dobrze napisana i odwzorowana fizyke jazdy niz pewnie Ty i ci wszyscy colinowcy ,ktorzy uwazaja ,ze RBR to shit przy czym nie znajac sie w temacie odwracaja kota ogonem pieprzac przy tym same glupoty. A co do tych twoich znawcow i "najmadrzejszych" jest tu kilka osob ,ktore sie tym interesuja ,duzo czytaja ,zajmuja sie ,a niektorzy nawet jezdza w realu i to wiecej niz po asfalcie :lol: i chca odciemnic masy :P A wy probujecie innym wmowic majac za soba bagaz doswiadczen ze wszystkich czesci colina i nfs ,ze dana gra jest nierealistyczna bo.... nie da sie ujechac na padzie :lol:

Myslisz czlowieku ze prawa jazdy nie mam 8O tylko zauwaz ze inaczej jezdzi sie samochodem z obnizonym zawieszeniem (zeby to uczynic trzeba meic zezwolenie inaczej mandat mozna zabulic), zredukowana waga i silnikiem ok 400 koni zupelnie inaczej sie jezdzi niz normalnym samochodem. probowales kiedys? kiedy kolwiek ktos probowal po polnych drogach chociaz zasuwac takim samochodem i wchodzic w zakrety ? albo chociaz po asfalcie ? Jakos wierzyc mi sie nie chce. Moze jedna gora dwie osoby by sie znalazly, ale nie 10.

EDIT.

1. W zadnej swojej wypowiedzi nie chcialem powiedziec, ze XPR to symulacja.

2. Jazda po asfalcie nie jest latwa sprawa, widac chociazby po ilosci osob ktore oblewaja egzamin na prawko. A co do mojej jazdy. Radze sobie bardzo dobrze.

3. Zakonczmy ta dyskusje Panowie zanim sie tu znowu jakas nieprzyjemna wojenka rozpeta :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<font color="#FF0000">[ciach!]</font> co jest chłopaki z wami :?:

wielka DRAKA w chińskiej dzielnicy :lol: :wink:

demko jest takie sobie, na kompie na 4ti w 1024 i wszystko na full zarywa, na radku jest oka. ale grafika miodna, farcry sie chowa :roll: :wink:

teraz do dopiero POLAK POTRAFI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grafa miód faktycznie, ale widać że beta. Raz chodzi płynnie no wolniejszym kompie typu FX5600 ale już chaczy na innym :(

Ty masz R9500pro i nie chaczy, gośc na Frazie ma bardzo podobny config i gra w 800x600 :lol: Stery?

może i stery, nie wiem nawet braciak sie większość czasu nim bawi. ja go tylko podkręcam :lol: , bo wole swojego :D szkoda że nie ma jeszcze możliwości multi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie gram w 800*600 i srodkowa opcja jakosc, bo skacze jak krolik.

grafa jest ladna, dziwek sredni, ale model jazdy mi sie bardzo, ale to bardzo nie podoba. ten lancer po asfalcie jezdzi jakby mial zamiast tylnej osi zamontowane troleje, na szutrze jest juz treoche lepiej. a focus ?! tez dziwnie sie zachowuje. nawet spartaczone rajdy z race drivera 2 bardziej mi sie podobaja. chlopaki musza jeszcze popracowac nad modelem jazdy no i tym uszkodzen, bo jak przywalilem lancerem w jakas palemke przy 180kph to pekly tylko szyby i wskazniki zrobily sie zolte a widzialem wozek Martina po dzwonie w Argentynie i wygladal troche inaczej a wypadek mial przy mniejszej predkosci.

ogolnie: kupa robotyu przed nimi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o xpand to:

jest cos czego brakuje w cmr (kibice na drogach, mozliwosc ropier-niszczenia otoczenia ... ) ale jest i wiele rzeczy ktore sprawiaja ze ta gra poprostu mi sie nie podoba (samo sterowanie, modele aut ... ):)) wole cmr4 - to moje zdanie na te temat:)) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nadzieję ze ta wypowiedź (niby kierowców rajdowych) z fraz pi si

jest prawdziwa, ale napewno nie dotyczy tego beta demka o którym rozmawiamy.

Bo zgodzić to się można tylko z opinią dt grafiki.

ps. patrząc na ilość parametrów, kt próbują uwzględnić to nie dziwię się że im

nie wychodzi 8O

http://www.physicspost.com/science-article-200.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przeca jasne że dotyczy, pełnej i ostatecznej wersji gry, a nie beta demo

:P

Ehh czy ty czytasz co piszesz?? Po pierwsze skad wiesz ,ze grali (jezeli??) w wersje finalna?? Jestes pracownikiem techlandu?? Dla twojej informacji bedzie jeszcze 3 etap fazy beta ,wiec grac w finalna wersje nie mogli :? A co do watku na frazpc jest juz dostatecznie napisane co nalezy sadzic o tych "kierowcach" ,nie ma zadnego zrodla wypowiedzi ,linka itp swiadczacego o wiarygodnosci zamieszczonego tekstu. Aha najlepsze sa minusy:

F i z y k a :

- samochód bezwładny jakby nie mial masy,

- lata po drodze, obija sie miejscami jak ping pong,

- zawieszenie nie pracuje tak jak powinno, nie odbija nie dobija,

- auta sa strasznie nerwowe i trudne w prowadzeniu,

- nawet z malych predkosci nie da sie praktycznie shamowac do zakretu,

najlepsze jest to ,ze z wypowiedzi ludzi ktorzy jezdzili w ta gre to powyzsze rzeczy sa wlasnie super odwzorowane zwlaszcza przeniesienie masy ,a co do ostatniego minusa to jakos na wszystkich filmach prezentujacych przejazdy widac calkowicie co innego 8O I kto ma racje?? Sie okaze po premierze obydwoch gier na PC. A dla mnie juz EOT ,bo pisac mi sie wiecej nie chce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karas, daj spokoj. Dzieciak i tak "wie" swoje i cie przekrzyczy :/

Prawda jest taka, ze placimy cene popularnosci forum i mamy coraz wiecej pyskatych maminsynkow o zerowej wiedzy, ktorzy rejestruja sie bo tak jest "cool". Ignoruj ich- nie ma sensu tluc grochem o sciane.

PS. emperor- niech ktos cie nauczy wstawiac mniejszcza czcionke do podpisu, bo on sam jest nieraz 3krotnie dluzszy nie twe "przemyslenia". Nie musisz tak kluc nas po oczac swoim ECS'em.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karas, daj spokoj. Dzieciak i tak "wie" swoje i cie przekrzyczy :/

Prawda jest taka, ze placimy cene popularnosci forum i mamy coraz wiecej pyskatych maminsynkow o zerowej wiedzy, ktorzy rejestruja sie bo tak jest "cool". Ignoruj ich- nie ma sensu tluc grochem o sciane.

PS. emperor- niech ktos cie nauczy wstawiac mniejszcza czcionke do podpisu, bo on sam jest nieraz 3krotnie dluzszy nie twe "przemyslenia". Nie musisz tak kluc nas po oczac swoim ECS'em.

Człowieku jeśli za coś płacimy to za takich pajaców w dresiku jak ty.

Ja tylko powiedziałem że jeśłi to porównanie jest prawdziwe to bezensu jakby porównywali CMR vs. RBR vs. Xpand beta czy demo, no nie :?:

Wiedzę to ja mam o komputerach, i to jest raczej forum o tym, no nie?

Za to ty o komputerach wiele nie wiesz co można wynioskować z twoich wypowiedzi.

A to jest ten filmik co porównują Xpandrally taką trasęz kupą zakrętów i RBR na prośtej szosie? :lol:

btw. tak w ogóle to i tak obie te gry nie mogą podskoczyć do GTR, nieprawdaż?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche szacunku panowie, Po to jest forum zeby dyskutowac a nie uczynic sobie z mlodszych poddanych, ktorzy przytakna na kazde slowo starszego bardziej doswiadczonego. Kazdy ma prawo miec swoje zdanie i kazdy ma prawo je wyrazic. Chyba ze ktos jest wyjatkowo nietolerancyjny albo uparty jak koziol. :evil: Na takich nei ma sily, na sile beda kazdemu wciskali swoje zdanie zamiast powaznie podejsc do dyskusji. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche szacunku panowie, Po to jest forum zeby dyskutowac a nie uczynic sobie z mlodszych poddanych, ktorzy przytakna na kazde slowo starszego bardziej doswiadczonego. Kazdy ma prawo miec swoje zdanie i kazdy ma prawo je wyrazic. Chyba ze ktos jest wyjatkowo nietolerancyjny albo uparty jak koziol. :evil: Na takich nei ma sily, na sile beda kazdemu wciskali swoje zdanie zamiast powaznie podejsc do dyskusji.  :evil:

Dobra ja podsumuję, to tak. Bardziej od RBR podoba mi się xpand bo ma lepszą grafę, fajniejsze trasy, i lepiej się prowadzi samochód (na kierownicy z FF jest kompletny wypas :)) i nie mi rozważać realizm. Ok?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpusc z tym "dresikiem" bo z kazdym takim tekstem coraz bardziej tracisz w oczach. Prawda jest taka, ze dresiarzami gardze podobnie jak i ty.

Z drugiej strony... Przykro mi to pisac ale twoje nieudolne proby obrazenia mnie (wyzywanie od dresiarzy, lans-boyow [to a'propos tego jezdzenia moim "maluchem" po "osiedlu"- F126p nigdy nie mialem, na osiedlu nie mieszkam- pudlo]) zmuszaja mnie by stwierdzic, ze to ty jestes typowym polaczkiem/ dresikiem (_mentalnie_),mimo, ze sadzac po avie, sluchasz metalu.

Nie potrafisz dyskutowac na poziomie, obrazasz innych, rzucasz epitetami. Po co? Nikomu tym nie zaimponujesz. Przez te niemal dwa lata wielu juz takich "cwaniaczkow" jak ty sie tutaj przewinelo i uwierz mi- nigdy takie pyskowki na forum nie koncza sie niczym dobrym.

Wiec prosze cie- wyluzuj.

Z mojej strony EOT. Chcialbym tylko wiedziec na jakiej podstawie twierdzisz, ze nie znam sie na komputerach? Jesli ty sie na nich tak dobrze znasz to czemu pracujesz na takim konfigu (ecs + 9550)? Za kare?

OK, koniec off topa. Przepraszam, jesli gdzies cie wczesniej urazilem.

Co do GTR'a- oczywiscie, ze ma on niemal idealnie odwzorowana fizyke jazdy. Podobnie jak f1 2002+ mody, jak GPL, jak seria Papyrusa... Tutaj zgoda. W tym temaci skup sie jednak na odzorowaniu fizyki w grach typu rally. I nie brnij dalej w ta twoja skopiowana lista +/- z fraz pi si, bo jak widzisz nawet beta- testerzy wiedza, ze pelnej wersji xpand rally, NIE MA!

Wiec jak, u diaska, zagraniczni kierowcy rajdowi (dla mnie to i tak plota i bajka. Nie ma mowy by ktokolwiek podjal sie testow takiej gierki w trakcie sezonu) mieliby grac w fulla?

Ergo koncowe- zaczekajmy na pelna wersj RBR i tego xpanda. Porownamy z CMR (mam nadzieje, ze na kierownicach...) i wtedy bedzie mozna podyskutowac. Mnie juz takie plucie na siebie nie bawi- sorry...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi